Kaja Ostojić
Nenad Vujanović/Alo!
Kaja Ostojić

Dejan Briza/Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pop pevačica Katarina Kaja Ostojić stavila je tačku na petogodišnji brak sa Džuniorom Džekom i iselila se iz njegovog stana u Briselu pre dva meseca, o čemu je "Alo!" ekskluzivno pisao u juče.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Atraktivna pevačica na ovaj korak odlučila se onog trenutka kada je shvatila da Džunior i ona sve više počinju da se ponašaju kao prijatelji jedno prema drugom, a ne kao emotivni partneri.

Samo mesec dana nakon sporazumnog razvoda, pevačica je pronašla novog partnera, fudbalera Matea Pavlovića, s kojim je započela vezu. Iako se spekulisalo da je bivšeg muža varala s njim, te je upravo zbog toga došlo do razvoda, Kaja to demantuje i kaže da već u tom trenutku nije bila u braku.

Kaja Ostojić

Masanori Jošida/Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Džunior i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer između nas je prestala ljubav. Dve godine smo živeli kao prijatelji i shvatili smo da bi bilo najbolje da se razvedemo - otkriva Kaja za "Alo!" i nastavlja svoju ispovest.

- Davali smo jedno drugom nekoliko puta priliku kako bismo ostali zajedno, ali, jednostavno, nije više išlo. Drago mi je da smo ostali u dobrim odnosima, a sve spekulacije kako sam ga navodno varala, te da smo se zbog toga razveli, nisu tačne - priča Ostojićeva i dodaje:

Kaja Ostojić

Nenad Vujanović/Alo!

Kaja Ostojić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu. Veoma me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Sve je prošlo bez bilo kakvih skandala i dostojanstveno smo se razišli. Sada bih volela da nastavim s normalnim životom i vratim se muzici. Planiram uskoro da snimim novu pesmu i da nadoknadim sve što sam propustila - kaže Katarina za "Alo!", ne želeći da komentariše vezu sa fudbalerom.

Mateo Pavlović, fudbaler francuskog Anžea, mlađi je od pop pevačice sedam godina. Ipak, razlika u godinama im ništa ne znači, jer su se jedno drugom dopali na prvi pogled. Kaja trenutno uživa u Parizu, u njegovom domu, a uskoro će se vratiti u Beograd, kako bi snimila novu pesmu.

Kaju Ostojić ismevali za OGROMNE zube i lošeg muža, napali za OČAJAN FOTOŠOP, a njeni odgovori će se PREPRIČAVATI! (VIDEO)

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:00 - 09.08.2019. 20:39 Svakog petka u 20 časova na portalu "alo.rs". Kaja Ostojić, Foto: Masanori Jošida/Alo! Gošća ovonedeljne emisije "Insta provokator" bila je popularna pevačica Kaja Ostojić. Ona je čitala provokativne komentare koji su se našli ispod fotografija na njenom Instagram profilu.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!