Udaću se i ja kad-tad
Rajko Ristić
Udaću se i ja kad-tad

Rajko Ristić

Udaću se i ja kad-tad, Foto: Rajko Ristić

Katarina se uputila u Brčko na svadbu, a po povratku u Srbiju njen automobil je proklizao i sleteo sa puta. Na svu sreću, pevačica nije imala ozbiljnih povreda, te nije zadržana u bolnici.

- Niko nije mogao da očekuje da će doći do toga. Kada se završila svadba, uputili smo se nazad za Beograd. Kako je padala kiša, kolovoz je bio klizav, te je naš automobil proklizao i udarili smo u zaštitnu ogradu. Od siline udarca ograda je pukla, te smo sleteli sa puta. U toj sekundi, koliko je sve trajalo, nismo ni bili svesni šta se dogodilo. Kada se automobil zaustavio, samo smo pogledali jedno u drugo i kada smo shvatili da je sve u redu, laknulo nam je - priča za „Alo!” Kaćin prijatelj koji se sa njom vraćao iz Bosne.

Bane Janković sa suprugom Mirjanom i kumovima

D. R.

Bane Janković sa suprugom Mirjanom i kumovima, Foto: D. R.

- Srećom, oboje smo prošli bez ozbiljnih povreda, imali smo samo nekoliko ogrebotina na telu. Pozvali smo prijatelja koji je takođe bio na svadbi. On nas je odvezao do bolnice, gde su nas pregledali i pustili, a drug nas je vratio nazad za Beograd. Šteta na automobilu je totalno nebitna, samo je važno da niko od nas nije povređen - dodaje pevačicin prijatelj.

Pozvali smo Katarinu kako bismo saznali kako se oseća nakon ove nezgode.
- Bilo i prošlo. Srećom, prošli smo bez bilo kakvih velikih povreda. Automobil jeste oštećen i trenutno je na popravci, ali bitno je da nam je glava na ramenima. Sve je daleko iz nas. Idem u nove radne pobede i na nastupe, kojih ovog meseca ima mnogo - rekla je pevačica za „Alo!”.

Cirka kad stigne: Kaća Živković

Petar Marković

Cirka kad stigne: Kaća Živković, Foto: Petar Marković

 

Posle nezgode ludovala u kafani

Da se Katarina vodi krilaticom „Udri brigu na veselje”, pokazala je na promociji spota Katarine Grujić. Naš paparaco uslikao je pevačicu kako nazdravlja sa prijateljima, nakon čega je ustala i veselila se sa svojim menadžerom. Sa osmehom na licu Kaća nam je otkrila da je trenutno slobodna. - Slobodna sam devojka i moj ljubavni život je za sada u najboljem mogućem izdanju - kratko je rekla pevačica.

Komentari (5)

Jova

28.10.2016 12:14

Ljudi moji sta je Jankovic ozenio! Videh u Paparazzo lovu na Pinku i zacudih se.

vitez

28.10.2016 14:58

@Jova - Što, kao Kaća bi mu bila bolja.

Mirka

29.10.2016 03:56

@Jova - A sto kao da je on pa neki mnogo dobar fraer? Ljigav i odvratan lik.

UROS

28.10.2016 16:47

Jankoviceva mlada izgleda kao da je rodjena kao musko pa promenila pol.

kiza

28.10.2016 18:06

@UROS - Kaca ti li si? Pa dokle da blatis coveka koga si volela? Mnogo si nisko pala. Nize nego sto sam mislio. A mislio sam da si blizu dna ali da ima sanse da se popravis. Posle ovoga tesko.