Jovana Joksimović
Printscreen / Youtube
Jovana Joksimović

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Nakon otkaza za koji su saznali putem Instagrama, kako je Jovana ranije istakla, Srđan Predojević je još uvek nezaposlen, dok Jovanu uskoro ponovo gledamo na malim ekranima.

Jovana i Željko Joksimović

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!
Jovana i Srđan

printscreen

Foto: printscreen

"Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije".

Jovana uveliko priprema svoju emisiju, a prvi put će se pred kamerama pojaviti najkasnije krajem godine.

Jovana i Srđan

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje", ističe izvor i dodaje da Jovana nijednom nije pomenula kolegu Srđana Predojevića:

"Ne znam da li planira da pozove Srđana da joj se pridruži. Kako zasad stoje stvari, on je izvisio.

Jovana još nije komentarisala ove navode, a Srđan Predojević, sa druge strane, kaže da još nije našao posao.

"Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas", rekao je voditelj.

Srđan Predojević

TV Prva printscreen

Foto: TV Prva printscreen

Podsetimo, Jovana i Srđan zajedno su vodili jutarnji program na RTS, potom na Pinku, a poslednje dve godine na Prvoj, gde su sredinom septembra dobili otkaz. Direktor RTS Dragan Bujošević tada je želeo da zaposli samo Jovanu, ali je ona to odbila jer nije bila zadovoljna platom koju joj je ponudio. Srđan nije dobio poziv od Javnog servisa zbog sukoba s pojedinim kolegama i urednikom.

Pročitajte još:

Komentari (1)

sara

28.10.2020 14:17

Prepotentna i drska, precenjuje sebe, a Srđan nije smeo da se povodi njom!!!.