Didi Janković i Jovana Jeremić
Alo.rs
Didi Janković i Jovana Jeremić

Alo.rs

Didi Janković i Jovana Jeremić, Foto: Alo.rs

Naime, voditeljka je ugostila Didi, te sa njom pričala o svim aktuelnostima vezanim za karijeru, planove i uspeh, a kako mnogi često komentarišu da je za Dijaninu karijeru najviše zaslužan njen suprug, te i da se "udala zbog novca", Jovana nije želela da okoliša, te je sa pitanjima "gađala" pravo u centar.

Jovana je bez okolišanja istakla da je činjenica da se pevačica "dobro udala", te ju je zanimalo i kako se nosi sa zlim komentarima i predrasudama.

Jovana Jeremić

Foto: Printskrin Hepi TV

Jovana Jeremić, Foto: Foto: Printskrin Hepi TV

- Kad si ti u pitanju, imala si tu sreću u životu da se udaš za izuzetno bogatog čoveka, hajde da ne okolišamo. započela je Jovana.

- Nema svaka žena tu sreću, poznajem mnogo onih koji su ljubomorni na to kako si se ti udala, našla kvalitetnog čoveka i materijalno si obezbeđena. Postoje i oni koji te vole bez obzira, kako se nosiš sa komentarima zlobnih žena na to što je tebi Bog dao takvu sudbinu? bila je direktna.

- Prvo moram da kažem da moj suprug jeste uspešan, ali i ja dolazim iz imućne i poznate porodice. Nisam se udala zbog novca, kao što se to potencira i priča. Moj suprug jeste uspešan, ali ja želim da izgradim karijeru i budem uspešna u svom poslu. Nije bitno čime se moj suprug bavi i koliko novca ima - istakla je Didi.

Didi Janković

Alo!

Didi Janković, Foto: Alo!

"Didi ovo nije očekivala", "Jovana gađa u centar", "Neočekivano pitanje", "Jovana joj servirala", samo su neki od komentara koji se svakodnevno dopunjuju.

BONUS VIDEO:

Jovana je poznata kao neko ko otvoreno kaže ono što misli, a Didi s druge strane važi za smernu ženu.

Komentari (2)

lili

12.04.2021 16:12

gospodjo Jovana htela sam da vas pitam zašto stojite kada vodite jutarnji program, valjda treba da sedite i da ne upadate u reč vašim gostima, i malo se vulgarno oblačite ipak ste vi voditelj .

Slad

12.04.2021 16:24

A I ti bi jovana isto,.....Ali te Niko nece pogledaj kakva si ........sta I'ma na tebi lepog osim kilo sminke,ko neka baba si bez sminke!