Jelena Rozga
Instagram / rozgajelenaofficial
Jelena Rozga

Ana Paunković/Alo!

Jelena Rozga, Foto: Ana Paunković/Alo!

Jelena Rozga je pre više od 15 godina imala ulogu u seriji "Vila Jelena". Iako se mnogi ne sećaju, ona je glumila lik spletkaroške Marine Polić. Čak se u jednoj sceni skinula u kupaći kostim.

PROČITAJTE JOŠ:

- Želela sam da probam kako je to glumiti na profesionalnim filmskim setovima na kojima ima mnogo ponavljanja kadra, i na kojem sarađuju veliki timovi. Uvek me je oduševljavao svet filma, a imala sam tu sreću da sam mogla da postanem deo tog sveta - kaže splitska pevačica za "24 sata.hr".

Pevačica je davno pričala kako je u početku na set dolazila mrzovoljna jer se morala rano da ustaje.

Jelena Rozga

printscreen

Jelena Rozga, Foto: printscreen

- Inače se budim posle podneva, a ovo je bilo oko pet ujutru. U početku sam bila malo nervozna, ali kasnije sam uživala - rekla je Rozga.

Iako je i tada bila lepa, teško bi ste mogli da je prepoznate.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser

instagram

Jelena Rozga i Stjepan Hauser, Foto: instagram

Inače, Jelena Rozga važi za jednu od najlepših pevačica u regionu. Dugo je bila u vezi sa Stjepanom Hauserom sa kojim je i dalje povezuju.

On je tokom gostovanja na RTL-u, u sred raskida, na pitanje voditelja da li zbog napornog poslovnog tempa ima problema što se ređe viđa sa devojkom, nimalo džentlmenski odgovorio: "Ja sam se rešio mnogih briga". Hrvatski mediji su ovaj potez prozvali kao sraman.

BONUS VIDEO:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!

 

Prvi dečko joj je poginuo tokom rata, sa 19 godina otkrila tumor, otac joj nestao, a onda je zadesila najveća tragedija!

AUTOR: Blic/B.Z. DATUM I VREME: 23.09.2019. 21:53 - 23.09.2019. 22:01 Anabela Atijas razvela se od Andreja Atijasa, a njen ljubavni život bio je veoma turbulentan i ranije. Anabela Atijas, Foto: Alo!/M. Jošida Pevačica Anabela Atijas je dete razvedenih roditelja, a sama je priznala da je to ostavilo posledice na njoj, kao da i dalje vuče traume.