"VOLELA BIH DA DOBIJEM DEČAKA" Jelena Kostov trudna? Pevačica progovorila o divnoj temi

Prelepo!

Jelena Kostov
Jelena Kostov, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Jelena Kostov prethodnu godinu posvetila je porodici i zapostavila karijeru, a sada je otkrila kako provodi slobodno vreme sa sinom.

"On je sada najslađi, počinje da priča, po ceo dan grli i ljubi majku. Možete samo da zamislite koliko je to ljubavi i lepote u našim životima", rekla je pevačica i dodala da je prva reč koju je njen sin rekao "tata".

"Htela sam da vas slažem, pa da kažem da je rekao "mama", ali ne ide. Tata je njegov idol. On je mali tata. Ponašanje, karakter i izgled, apsolutno je isti otac. Jako sam srećna zbog toga", priznala je Jelena.

Jelena Kostov
Jelena Kostov, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kostova je priznala i da li planira još dece.

"Pa volela bih, zaista. Kada vidim koliko je Milija mene promenio i kada vidim koliko je lepote, sreće i ljubavi uneo u moj život, mnogo mi je žao što se ranije nisam ostvarila kao majka", izjavila je pevačica i nastavila:

Jelena Kostov
Jelena Kostov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Kada sam prvi put bila u drugom stanju, ja sam toliko želela devojčicu, ali onda se rodio mali zvrk i shvatila sam koliko sam srećna što sam dobila sina. Sada bih opet volela da dobijem sina, još jednog dečaka. Ali tata bi voleo devojčicu."

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi