Jelena Karleuša
Marko Metlaš/Alo!
Jelena Karleuša

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Karleuša , Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pevačica se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u ultrakratkoj haljini čiju je kreaciju potpisala upravo manekenka, fudbalerova navodna ljubavnica!

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKANTNA ISPOVEST 6 MESECI NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Darko prvi put otkrio šta se desilo SEKUNDU pre nego što je ispao iz kola, pa ZAPREPASTIO onim što je hteo da uradi ako ostane BOGALJ!

NE ZANIMA IH NJEGOVA ŽENA Andreana Čekić već ŽIVI sa oženjenim ljubavnikom, evo u ČIJEM stanu borave i šta o tome kažu njihove KOMŠIJE

ČITAVA NACIJA JE VIDELA! Požgaj uhvatio Milijanu za MEĐUNOŽJE! Strasno je mazio je i dodirivao Milojku IZA LEĐA! (VIDEO)

 

Nakon skandala u kome je glavni akter bila Jelena Karleuša zbog prepiske sa Ognjenom Vranješom, nije bile jedina uvučena u ovu priču.

Sorija Milošević

Alo Rajko Ristić

Foto: Alo Rajko Ristić

Pop diva je imala plan da njih dve urade zajednički editorijal za jedan magazin, međutim, zbog smrti Divne Karleuše sve je odloženo. 

Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram

Karleuša je objavila i fotku na kojoj pozira pored torte koju su ona i Marija Šerifović pripremile za Sašu Popovića, kome je bio rođendan, a i tada je pohvalila Sofiju. Manekenka nije bila ravnodušna, pa je joj je uz nekoliko emotikona srca poručila:

- Prelepa!!!

Jelena Karleuša

Screenshot Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Screenshot Instagram

- Vidim u Srbiji pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanjem naslovnih vesti. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pesmu - napisala je Sofija.

Sofija Milošević

Printscreen Instagram

Sofija Milošević, Foto: Printscreen Instagram