NE ZANIMA IH NJEGOVA ŽENA Andreana Čekić već ŽIVI sa oženjenim ljubavnikom, KOMŠIJE okrile kako se ponašaju i šta KRIŠOM RADE

Ne osvrću se na priče.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

Andreana Čekić se još nije razvela od klavijaturiste Ivana Miladinovića, a već je započela zajednički život sa oženjenim Markom Miloševićem, koji takođe nije razveden.

 

- Kada se saznalo za njegovu vezu sa Andreanom, Marko je napustio ženu i dete. Andreana se nije dvoumila da odmah započnu zajednički život i pozvala ga je da se useli. Nju ne zanima šta će reći okolina, njoj je najbitnije da ona kraj svog partnera bude srećna. Njen stan ima pedesetak kvadrata, ali za njih dvoje je sasvim dovoljno prostora. Ona ga vodi na svirke, snimanja emisija, razna poslovna i privatna putovanja, ma svuda... On joj je desna ruka za mnoge stvari. Briga ih što ih mnogi osuđuju, njega što je napustio porodicu, a nju da je brzo posle rastanka sa Ivanom uplovila u novu romansu - otkriva izvor blizak pevačici. Andreanin novi dečko još nije razveden, pogledajte OVDE šta o njihovoj vezi kaže njegova zakonita žena.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Viđam Andreanu često, ona je divna komšinica. Uvek se lepo i kulturno javi. Vesela je uvek i luckasta. Baš sam je pre neki dan video s tim novim dečkom. On je jedan onako krupan dasa, pravi muškarac - rekao je komšija Branislav sa prvog sprata. Tajnu dobro čuva i Andreanina koleginica i komšinica Ivana Pavković.

"Kurir" navodi kako je ispred zgrade u kojoj živi Andreana Čekić stiglo taksi vozilo iz kojeg je izašla upravo ona!

- Zajedno smo i sve je kako treba. Istina je, uselio se kod mene - priznala je pevačica, a na pitanje da malo popričaju i sa njim, rekla je. Šta o ovom paru kažu njihove komšije, pročitajte OVDE.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

- Joj, nemojte sada, tek se probudio. Ja evo sa emisije stigla, snimala sam nešto na „Grandu” - objasnila je i ušla u zgradu.

Za to vreme Markova supruga za medije priča da on ne viđa njihovu ćerku, dok Andreanin muž ističe da je razočaran. Pogledajte OVDE kako je Andreanu isprozivala koleginica zbog veze sa oženjenim.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi