DUŠKO HITNO POZVAO LEKARA! Jelena Karleuša izgubila GLAS od tuge za majkom, ne može da se pomiri sa tim da Divne više nema!

Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti sa tim. Od tuge je sama odsekla kosu.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: E stock

Jelena Karleuša i dalje se bori sa ogromnom tugom koju oseća zbog gubitka majke Divne Karleuše. Stanje pop dive je ozbiljno, a tome svedoči i stuacija da je od prevelikog bola ostala bez glasa!

 

Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja kada je viđena na sahrani svoje majke. Prema saznanjima Kurira, pevačica se dan nakon sahrane osećala malo bolje, ali se još uvek nalazi pod velikim stresom.

Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se njena majka u poslednje vreme osećala dobro, pa samim tim ništa nije ukazivalo na ovu tragediju.

"Jelena dva dana skoro ništa nije mogla da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, posle sahrane malo je došla sebi, ali na trenutak joj se pojavi problem sa glasom. Iako bi nešto želela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali lekara, koji ju je posetio nakon sahrane", kaže izvor za Kurir.

Bes i tuga - sama se ošišala od očaja

Svi su primetili da je Jelena na komemoraciju i sahranu došla sa kratkom kosom, što je bilo neobično jer je na dan kada je Divna preminula na aerodromu slikana sa kosom do ramena. Krenula su nagađanja da ju je sama odsekla, što se ispostavilo kao tačno.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

"Jelena je bila očajna kada je čula da je ostala bez mame. Prvo je satima ćutala, gledala u jednu tačku, a onda je otišla u toalet i posle nekog vremena izašla skoro bez kose na glavi. Njeni najbliži ništa nisu hteli da joj kažu, nisu hteli da joj staju na muku, ali je neko od njih pozvao frizera da dođe da to sredi, jer su znali da mora da izađe u javnost. Na svu sreću, ona se malo pribrala i nije više ponavljala takve stvari",  kaže izvor za Kurir.

Pevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

"I pre nego što je video Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to treba još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima", nastavlja izvor i dodaje da će JK, po savetu lekara, nakratko napustiti Beograd.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Jovan Ilić/Alo!

"Budući da je ovde uspomene vežu za Divnu i da je sve to sveže, doktor je posavetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena malo promeni sredinu. Nije važno gde će je odvesti, najpoželjnije bi bilo neko mesto puno prirode i gde je mirno, jer njoj je sada to najpotrebnije", završava izvor za Kurir.

Nije stigla na sahranu - Dragana posetila Jelenu

"Bilo je vrlo potresno kada je Dragana došla. Ona i Jelena se godinama druže, a bila je bliska i sa Divnom. Dragana joj je dala veliku podršku i posavetovala je da se drži i da mora da se bori za sebe i svoje ćerke. JK je mnogo značio Draganin dolazak u tom teškom trenutku", kaže izvor.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi