Mina Vrbaški i Bora Santana
Danijel Rakočević
Mina Vrbaški i Bora Santana

Danijel Rakočević

Mina Vrbaški i Bora Santana, Foto: Danijel Rakočević

Bivši učesnik „Zadruge“ Bora Santana trenutno boravi u Crnoj Gori, a zbog dolaska Mine Vrbaški u vilu u kojoj je smešten njegova devojka napravila je skandal koji se umalo završio batinanjem bivše zadrugarke, saznaje VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako naš izvor navodi, Santana je od svoje devojke nedeljama krio da će im se tokom letovanja pridružiti Mina, pa je po dolasku mlade zadrugarke u vilu nastao haos praćen pretnjama i nasilničkim ponašanjem koje je trajalo satima.

Mina Vrbaški i Bora Santana

Danijel Rakočević

Mina Vrbaški i Bora Santana, Foto: Danijel Rakočević

- Bora je s Minom i ostalim zadrugarima i pre nego što je otišao na more dogovorio zajedničko letovanje na Crnogorskom primorju. Iako je sa Minom sve vreme bio u kontaktu oko dana kada će doći, smatrao je da je pametnije da to prećuti devojci sa kojom je malo pre odlaska u Budvu započeo vezu. Nije želeo da mu odmor počne tenzijom i sve do trenutka dok Mina, deset dana posle njega, nije stigla u smeštaj ćutao je kao zaliven. Malo je reći da je Borina devojka bila šokirana kada je na vratima vile u kojoj borave videla Minu. Nije mogla da dođe sebi od besa, drsko se javila, a zatim pozvala Boru u sobu kako bi nasamo razgovarali - priča izvor i otkriva da je njihov razgovor eskalirao u nervni slom zbog kog su Borinu Mimu jedva sprečili da ne prebije zadrugarku.

- Iako je Bora na sve načine pokušao da objasni da nije želeo da je laže već da izbegne svađu, devojka je počela da ga udara i da urla da ne želi da bude sa Minom pod istim krovom. Nazivala ju je prostitutkom od 50 evra i ološem kom nije važno sa kojim će muškarcem leći. Kada joj je Bora rekao da njegove prijatelje mora da poštuje, od besa je izletela iz sobe, rekla da će da mu pokaže kako mora da poštuje ku*rvu i krenula na Minu koja je bila na terasi.

Mina Vrbaški i Bora Santana

Danijel Rakočević

Mina Vrbaški i Bora Santana, Foto: Danijel Rakočević

Bora ju je jedva stigao i uhvatio kako ne bi došlo do tuče. Devojka mu se sve vreme otimala i pretila da će ih oboje ubiti. Zajedno sa nekoliko drugova Bora je uspeo da je obuzda i izvede napolje, dok je Mina sve nemo posmatrala - priča naš izvor i ističe da je Bora devojci zapretio da će je ostaviti ukoliko se takva situacija ponovi, zbog čega trenutno u kući vlada mir.

Našu priču potvrdio je i paparaco VIP-a koji je dva dana zaredom uhvatio Boru i Minu na doručku. Iako je i dalje u vezi, društvo mu nije pravila devojka, budući da se Mina i ona još nisu pomirile, ali mu to nije smetalo u nameri da sa rijaliti cimerkom uživa u odmoru. Zadrugari su jeli, fotkali se, smejali i prošetali se Budvom, a po fotografijama našeg papraca zaključujemo da se ludo zabavljaju. Bora je čak razmišljao da Minu odvede do hotela Adria da se brčne u džakuziju na krovu, ali je ipak odustao zbog ljubomorne devojke.

Bilo kako bilo, Santana se očigledno vodi onom starom - bolje sprečiti nego lečiti.

BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!