Ivana Selakov
Alo!/O. K.

 

Ivana Selakov

Alo!/O. K.

Ivana Selakov, Foto: Alo!/O. K.

Naime, u više stotina komentara koji su više nego pozitivni, mnogi ljudi ganuti su rečima koje im, kako navode, baš idu uz period u kojem živimo i situaciji u kojoj se nalazimo.

"Prva rečenica baš opisuje sve ovo što nam se dešava...", "Pesma puna emocije! Biće bolje to nam kažu svakog dana svi... Baš tako je sada", "Uživajte ljudi, jer prolazno je sve", "Sve bi bilo mnogo lakše da si sa mnom ti, pa da mogu bar sa nekim sve podeliti... Ovo još emotivnije zvuči sada kada smo u ovoj korona situaciji", "Predivna pesma, a sad u ovo vreme baš dira", "Prolazno je sve, to nam je ovih dana jasnije", "Objasnili trenutno stanje", samo su neki od komentara na baladu.

Boban Rajović

Instagram/printscreen

Boban Rajović, Foto: Instagram/printscreen

Na neočekivane komentare koji su usledili nakon što je "011" ugledala svetlost dana, Rajović kaže da mu je i žao, i drago zbog toga.

- Bojim se da ne umem rečima da objasnim koliko mi je teško zbog svega kroz šta prolazimo ne samo mi, već veći deo sveta. Ovakve reakcije, sasvim je jasno, nismo očekivali, ali mi je s druge strane i drago, jer mi se čini da smo brižniji jedni prema drugima. S tim u vezi, drago mi je što pesma budi neke čiste emocije, u kojima nema niti poroka, niti agresije, ljubomore ili bilo čega sličnog - kaže Rajović.

Kako je naveo, povod obrade starih pesama je jubilej - 20 godina karijere, u okviru čega će obraditi 20 svojih starih pesama.

Ivana Selakov

Promo

Ivana Selakov, Foto: Promo