Komponovala  pesmu: Ivana  Peters
Rajko Ristić
Komponovala  pesmu: Ivana  Peters

Rajko Ristić

Komponovala pesmu: Ivana Peters, Foto: Rajko Ristić

Naime, pevačica Ivana Peters je u ekskluzivnoj ispovesti za "Alo!" ispričala da je bila u opasnoj situaciji iz koje se izvukla samo zahvaljujući svojoj prisebnosti. Iako se to, kako je ispričala, dogodilo davno, Petersova se jasno seća svih detalja napada, ali i kako se osećala kada joj je sigurnost bila ugrožena.

- Moram da priznam da sam igrom slučaja bila blizu toga da mi neko naudi. Srećom, ništa nije bilo. Kratko sam bila u opasnosti - započela je Ivana svoju ispovest, a potom opisala kroz kakvu je dramu prošla.

- Bila sam u situaciji u kojoj sam se osećala ugroženo, i htela sam da eksplodiram od želje da se odbranim. Vrištala sam i doživela sam veliki napad panike! Imala sam osećaj kao da gorim. To se desilo davno, a ja sam posle toga još jednom videla tu osobu - rekla je Ivana.

Hejteri zaslužuju šamarčinu!

I dok su mnoge javne ličnosti pružile podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić i svim anonimnim devojkama koje su prijavile Miroslava Aleksića za se*sualno zlostavljanje, Ivana kaže da je iznenađuju negativni komentari na društvenim mrežama.

- Osećam se kao da i dalje živimo u kamenom dobu. Ne mogu da verujem da ljudi imaju negativne i gnusne komentare koji su van pameti. Komentariše se da li je žena dovoljno obučena ili ne, da li je ćutala ili ne, da li je to htela - svima bih im lupila takvu šamarčinu. Žena sam i majka sam ženskog deteta i niko ne sme da uradi nešto sa vašim telom za šta niste dali dozvolu - rekla je Ivana.

Kako je za "Alo!" ispričala, veoma su je potresle priče mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, te je istakla da pruža podršku svima koji trpe bilo kakav oblik nasilja.

- Želim da svoju snagu dam onima koji ne reaguju tako burno kao ja, već se povlače u sebe i ćute. Ovim putem im dajem podršku, od srca - istakla je Ivana i dodala da osoba koja pretrpi takav vid nasilja ne treba da ćuti, već da se javi adekvatnoj ustanovi za takve slučajeve. Žrtve nisu samo žene, kako kaže, već i muškarci.

- Postoje se*sualni napadi i na muškarce, ne treba to gubiti iz vida, već treba pominjati u medijima i osuđivati, iako je toga mnogo manje u odnosu na napade na žene. Imam 46 godina i bila sam u toj situaciji koja je bila veoma neprijatna. Mogu tek da zamislim kako je nekome ko je zaista silovan, bilo to žensko ili muško - rekla je Petersova koja će 13. februara beogradsku publiku obradovati koncertom sa svojim bendom "Negativ".

- Mi u bendu smo se veoma uželeli jedni drugih. Iako imamo probe i komponujemo nove pesme, sada nam fali da ponovo idemo na turneje - poručila je pevačica.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (3)

Lucky

30.01.2021 08:59

Ako si vec pocela da pricas ,pricaj do kraja ili cuti.,,Tu osobu,,Znas ko je pa kazi,hteo je da ti naudi ,zasto ga skrivas? Poatoji li ili ne i ko je !!!

Hm

30.01.2021 12:51

@Lucky - Bas to! Pusta predatora da naudi nekoj drugoj. Zasto uopste prica, ako je cutala sve ovo vreme? Ako je istina, kako uopste zibi sa tim da je taj koga zna ko je, sigurno naudio ko zna koliko drugim curama? Bolje da usta nije otvarala. Ne kazem da Antic nije kriv za vecinu optuzbi, jer bas i nije normalno da ovoliko ima prijava. Ali kod Radulovicke smrdi i to dosta. Sta se vracala jos sest puta, osim ako nije dobijala uloge preko kreveta i nesto je razbesneo?

Hm

30.01.2021 12:46

Sestro, kameno doba je bilo i pre tog napada koji si ti dozivela, pa sta si cekala do sada da se oglasis a tu osobu ne prijavis vec pustas predatora da naudi nekom drugom? Ajde, mani nas sada prica. Sada jedva da ima nevinih devojaka u srednjoj skoli, a jadna Milena se navracqla jos sest puta nakon prvog silovanja. Nije joj dao neku ulogu, pa je zinula da ga prozove? Ko bi iole pametan trpeo silovanja a da nije kidnapovana osoba? A inace znamo kako klinke gaze svoj moral da dodju do cilja...