POSLEDNJI PUT VIĐEN SA RANCEM NA LEĐIMA! Ispovest prvog komšije pokojnog Grua! Otkrio ko je pred smrt video repera i šta je tada radio!

Nije mogao da veruje!

Gru, porodica
Gru, porodica, Foto: E stock, Masanori Jošida

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra u Zemunu tokom vožnje kajta.

Prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme.

STIGAO NALAZ SA OBDUKCIJE! Otkriven uzrok smrti repera Grua!

U razgovoru sa njegovim komšijom saznali smo da je poslednji put viđen sa rancem na leđima i na motoru, na putu za Zemun.

"Izuzetno dobar čovek. Jutros sam izjavio njegovima saučešće. Izuzetan čovek. Moj unuk i Gruov sin su uvek vozili bicikl zajedno. I Danica, žena na mestu. Suze su mi pošle na oči. Mene je obavestio o Gruovoj pogibiji jedan inspektor, prijatelj, jer zna da mi je komšija, nisam verovao, pitao sam da nije neka internet patka a on mi kaže da ima službeni izvestaj. Otišao sam do njegovog oca, on je stalno nešto radio po garaži, pitam komšiju: 'Gde je Gile?' a on kaže: "Imao je neki telefonski poziv, otišao je gore u kuću'. Onda sam čuo gore kuknjavu. Nije mi bilo dobro. Zvao sam ga telefonom da pitam, otac nije verovao, smatrao je da je to neka neslana šala", pričao je neutešni komšija.

Danica, Gruova udovica
Danica, Gruova udovica, Foto: V.Đ./Alo!

"VIDEO SAM MAJKU KOJA U KRILU STEŽE DETE DOK IH VODA POTAPA" Gru je poginuo kobnog 9. septembra, istog dana kada je pre 67 godina dunavski Titanik odneo stotine života!

"Jutros sam mu prišao i izjavio saučešće, počeo je da plače", nastavio je on.

"Pre tri dana sam ga video, Grua, na motoru. Gledam da li je on, ima kacigu, a on stane i javi se. 'Zdravo komšija, šta ima?' uvek popriča, stane, kad ima problem s kolima dođe da pogledamo. Nikada nije prošao da ne svirne, da se ne javi", rekao je komšija iz auto servisa.

Otac i supruga Dalibora Andonova Grua
Otac i supruga Dalibora Andonova Grua, Foto: E stock

Otac Gile duboko je verovao da je u pitanju veoma neslana šala i teško je prihvatio strašne vesti kao istinite.

POZNATO VREME SAHRANE! Evo kada će Gru biti ispraćen na večni počinak!

"Ja sam video da su mu kola tu, pa sam mislio da informacija nije tačna da je poginuo. Moja ćerka je videla Grua juče ujutru, otišao je s rancem na leđima i na motoriću u Zemun", izjavio je on.

Danica, Gruova udovica
Danica, Gruova udovica, Foto: E stock

BONUS VIDEO:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi