Isidora Bjelica
Twitter/isidorabjelica
Isidora Bjelica

Twitter/isidorabjelica

Isidora Bjelica, Foto: Twitter/isidorabjelica

Isidora je gotovo ceo dan provela u švajcarskom gradu Lugano, i uživala u šetnji pored jezera.

Jednom fotkom odlučila je da pozdravi svoje fanove, ali i da se kao veliki vernik zahvali Bogu na prilici da uživa u ovako lepom danu.

 

- Sve procvetalo, pa i moja duša Lugano, hvala ti Bože na ovom divnom danu i divnim ljudima - napisala je Isidora pored fotografije.

Komentari (6)

GLUMICA

21.03.2017 07:47

bravo za one koji ti veruju salju i doniraju novac,eto...pocastis ih pozdravima sa proputovanja dok bolesni od karcinoma znaju da jedva izadjes u dvoriste posle terapija a ti si tada isla u Afriku.Jao kakva si ti PREVARANTKINJA I MANIPULATORKA....i nije mi jasno da tu nema posla za TUZILASTVO ?????

pobogu

21.03.2017 07:52

Na rak je zaboravila. Izmislice ona vec nesto drugo. Zaboga pa ona je poznata spisateljica.

alkatraz

21.03.2017 13:38

Pa da, ljudi pomažu a ona uživa.

mira

21.03.2017 16:44

Ko je napisao ovaj clanak? Sta se desava sa srpskim jezikom kada imamo spisateljicu? Ranije se nije koristila hrvatska rec sta je ovo sad?

Maki

21.03.2017 19:57

Hoće li ova "bolesna" žena da sastavi mesec dana u svojoj kući, a ne u inostranim, preskupim gradovima? Odakle lova, gospodjo?

Jovan

22.03.2017 07:20

Nije mi jasno, jel ova zena zaista bolesna ili laze. Napisala je 4 knjige ako ne i vise, promoviše ih po gradovima, vozi auto, izlaze se ogromnom naporu, putuje avionima, nosi najskuplju garderobu, deca joj putuju po belom svetu, hrane se po skupim Beogradskim restoranima, muz joj ne izlazi iz kafane Bled gde narucuje iskljucivo viski.... Ufuljala se cak i u pošte Srbije sa prodajom knjiga koje stancuje kao kolače,???? Da li iko prepoznaje tesku prevaru i da li bolestan covek ovako izgleda???