Indi
Printscreen / Instagram
Indi

Printscreen / Instagram

 Foto: Printscreen / Instagram

Indi je izgubila 20 kilograma i ponosno pokazuje svoj izgled u belim pantalonama koje zbog viška nije nosila, kako je rekla, petnaest godina.

- Smršala sam 20 kilograma. Definitivno su se kockice poklopile, došlo je neko bolje vreme za mene. Mislim da ne može stalno da bude kiša, mora nekad i sunce, tako da sam jako srećna i zadovoljna, neka tako i ostane - rekla je Indi.

- Sada ponosno mogu da nosim bele pantalone, a nisam mogla jedno 15 godina. Sada sam srećna što mogu ponovo u belo da se obučem, a da ne izgledam deblje - ispričala je pevačica i odgovorila na komentare da sada liči na sestru Editu Aradinović, koja važi za jednu od najzgodnijih pevačica.

Indi

Foto: Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Vratila sam svoj prvobitni izraz lica, ovo je moja priroda, sitne sam građe, kao i svi što znate, Edita je još sitnije. Sad se tek vidi da ličimo i da smo sestre - rekla je Indi koja više ne namerava da gubi kilograme, ali naporno vežba u teretani kako bi se zategla.

- Taman posla da mršavim još, sad samo radimo na mišićima; zatezanje, oblikovanje; da dobijem čak i negde tonus i masu gde fali, gde je nestalo zbog gubitka kilograma... U struku je veličina "s", a dole nosim "m". Sad sam ona Indi sa početka karijere - ispričala je.

Pevačica je nedavno imala incident sa policijom, kada su je zaustavili jer nije vezala pojas, a zbog situacije koja je tada nastala dobila je tri kazne i pet prijava.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on Sep 16, 2020 at 11:00am PDT

- Vozila sam bez pojasa, jer imam mučnine i ne mogu da se vežem, a policajac to nije mogao da shvati. Bila sam malo u žurbi, ostavila sam mu dokumenta na licu mesta i kasnije se vratila po tri kazne i pet prijava i sve to regularno platila. Kazne su bile dovoljne da mi pokvare dan - zaključila je Indi.

Pročitajte još:

Komentari (1)

ima

19.09.2020 10:34

tebe jos???