Jelena Karleuša
E stock, Kobra
Jelena Karleuša

E stock, Kobra

Jelena Karleuša, Foto: E stock, Kobra

Pevačica Jelena Karleuša se na estradnom nebu pojavila davne 1995. a već tada je privukla pažnju. Međutim, mnogo puta je bila na meti osude, a je njen muzički početak bio vrlo težak. Jelena se nikad nije predavala, a ono što je otkrila u jednoj televizijskoj emisiji iznenadilo je mnoge.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Jelena i njena mama Divna bile su u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji, pa kako je otkrila Jelena, na početku karijere nije imala da kupi ni osnovne stvari.

Danas o njenom stilu oblačenja govore i svetski mediji, ali na početku nije bilo tako.

"Kada sam ja počinjala usred onog rata, morala sam da se dovijam. Ono što sam ja želela da nosim niti sam mogla da kupim, niti sam imala gde da kupim niti sam imala čime da kupim. Vrlo često nisam imala čak ni za čarape. Sećam se mog prvog televizijskog gostovanja. Bilo je to baš na RTS-u. Imala sam strašnu temu. Imala sam sašivenu haljinicu od nekog srebrnog materijala, pozajmljenog srebrnog materijala i nisam imala čak ni čarape. Eto to je sa ove tačke gledišta jedna smešna priča. Imala sam stravičnu frizuru, bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina i izgledala sam dosta starije", otkrila je Jelena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar.1708) on Sep 26, 2018 at 2:21pm PDT

Ovaj video snimak podelila je jedna njena fan stranica i to uz vrlo ozbiljnu poruku u opisu.

"U životu nije sve med i mleko. Idući put kada krenete da pljujete po ovoj osobi, samo se setite ovog videa. Kako je ona počela, od kakve nule, a gledajte je sada... A vi... koji ništa u životu niste postigli većinom pljujete ovakve osobe, koje kroz život idu trnovitim putem", piše u opisu video snimka.

Komentari (5)

Rea

27.09.2018 13:10

Rasplakala sdm se??

boky

27.09.2018 13:25

haha sada nije presminkana, i obucena je bas kako treba. mozda bi bilo bolje da nis ada nema dovoljno novaca ne bi hodala u gacama.

ja

27.09.2018 14:00

ha ha njena strana price sad se kao setila da joj je bilo tesko pitajte one koji su je znali pre da je bila bahata i bezobrazna

boba

27.09.2018 14:23

Evo opet moram na WC ne radite mi to.

Mak

27.09.2018 16:43

Šta glumi ova? Da joj nije muža je bi imala sad ovako skupo da se oblači.