ZAGREBOM SE ORILA "JUGOSLOVENKA" Hrvatski generali napali Lepu Brenu: "Fahreta se igra sa našim dostojanstvom!"

Skandal!

Lepa Brena
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Brena održala je koncert u Zagrebu zbog kog su se usijale društvene mreže i to jer se, između ostalog, na snimcima čuje kako cela Arena peva "Jugoslovenku". Brena je zbog velikog interesovanja publike napunila dve dvorane, a to se očigledno nije svima dopalo.

Naime, četvorica penzionisanih hrvatskih vojnih generala zatražila su od državnih organa da preduzmu mere po kojima će se za svaku javnu osobu, pa bila to srpska pevačica ili pak najviši srpski zvaničnici, utvrditi jesu li učestvovali i u kojem obliku u, kako navode, agresiji na Hrvatsku.

Pod naslovom "Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu", Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk u nedelju su u saopštenju za javnost naveli kako su se na koncertu vijorile jugoslovenske zastave sa zvezdom petokrakom, prenosi Hina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

"U Zagrebu se 14. i 15. decembra 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske. Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena održala je u zagrebačkoj Areni koncert u kojem je bacila u trans obožavatelje njenog lika i "dela", rekli su penzionisani generali.

"Ko je odgovoran za ovu blamažu usred hrvatskog glavnog grada? Ko se to igra s našim nacionalnim dostojanstvom? Ko izlaže ruglu našu teško stečenu državu?", pitanja su koja su penzionisani vojni generali postavili u saopštenju.

Lepa Brena
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Atmosferu sa koncerta u Zagrebu, dok Brena peva "Jugoslovenku", možete pogledati u narednom video-prilogu.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Lala
  16/12/2019 - 12:52
  Pitaju li se ti isti Generali, čiju li su oni teško stečenu državu razbili 91. godine.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi