Dalibor Andonov Gru
Youtube/ Gru Official Channel
Dalibor Andonov Gru

Rajko Ristić/Alo!

Dalibor Andonov Gru, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dalibor Andonov je 2012. bio na ivici života i smrti kad se na{ao na litici na Alpima, njegova prva ljubav, kao i drug Nebojša Saveljić poginuli su u saobraćajnoj nesreći, drug mu se otrovao, a bratu su zapalili džip.

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak poginuo u Zemunu na surfovanju pomoću padobrana, voleo je adrenalin, porodicu, pesmu, ali ga je, nažalost, celog života pratila nesreća.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačeva prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći. Ista sudbina zadesila je i njegovog bliskog prijatelja Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa. On je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica-Cetinje 31. oktobra 1999. Podsećanja radi, pevač je tada imao 28 godina, a s njim je poginula i njegova devojka Tanja. Oboje su bili bliski s Gruom.

Pokojni reper je jednom prilikom priznao da je zimovanje 2012. moglo da ga košta života. On je u Francuskim Alpima bio sa suprugom Danicom.

Gru

Screenshoot Youtube

Gru, Foto: Screenshoot Youtube

- Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima - istakao je on u jednom intervjuu.

Dalibor Andonov Gru

Screenshoot Youtube

Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube

Serija nesreća nikako se nije prekidala. Prijatelj (ime i prezime poznato redakciji Kurira) pre nekoliko godina se otrovao u Egiptu. Daliboru je gubitak najboljeg druga teško pao. Pevač mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu "Srce".

- Neka crna serija se igra u mom životu. Gubitak prijatelja mi teško pada - rekao je tada Gru.

Igoru Andonovu, Gruovom bratu, nepoznata osoba zapalila je automobil BMW na Zvezdari. Paljenje se dogodilo u junu ove godine na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel. Prvi put posle incidenta, oglasio se i reper, koji je istakao da je i te kako blizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema.

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije - rekao je Gru.

Gru je poginuo kobnog 9. septembra, istog dana kada je pre 67 godina dunavski Titanik odneo stotine života!

AUTOR: Telegraf/B.Z. DATUM I VREME: 10.09.2019. 13:10 Vetar ga je iznenadio, nije imao kad da reaguje, njegov život ugašen je "na prepad". Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo! U ponedeljak je na Dunavu poginuo poznati rep pevač Gru . Vetar, začetak nevremena koje se kasnije obrušilo na grad, zloslutno je najavio ovu tragediju.

 

BONUS VIDEO:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

Komentari (1)

treba nauciti letenje sa vetrom

10.09.2019 22:43

Sad razumem kako je ptici koja ne moe vise da leti da li zbog starosti ili bolesti kada ljudi iskonski nose u sebi tu zelju jer su tokom evolucije nekad osetili svu lepotu leta. Juce kad je kod nas pocelo da duva rasirio sma ruke i pozeleo da me vetar ponese. Zato volim otvorene ravne prostore imam taj osecaj slobode na njima posebno kad duva vetar. Pitah se da li vetar kad te ponese te i spusti lagano kako te je i poneo ili te samo jednom ispusti .Sad znam.