Šaban Šaulić i Gordana Šaulić
Alo!/Dejan Briza
Šaban Šaulić

Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Iako se spekulisalo da je Gordana Šaulić unapred uzimala novac za sva Šabanova gostovanja koja su ga očekivala, te da će morati da ih vrati, naš izvor kaže da to nije istina.

Sanelin najtužniji rođendan Saneli

Šabanovoj najstarijoj ćerki, juče je bio rođendan. Kako saznajemo, Sanela je i jučerašnji dan provela u suzama. U toku jučerašnjeg dana rađena je obdukcija, a Sanela je veoma teško podnela trenutke iščekivanja da se sve završi i da konačno prebaci očevo telo u Srbiju. Avion Vlade Republike Srbije trebalo je da kasno sinoć sleti na beogradski aerodrom, nakon čega je bilo planirano da Šabanovo telo prebace direktno u kapelu na Novom groblju, gde će danas biti sahranjen.

 

Brena došla kod Šaulića

U toku jučerašnjeg, dana kao i prethodnih, mnogi prijatelji su došli u dom Šaulića da izjave saučešće porodici. Kuma Zorica Brunclik i juče je bila uz prijatelje, a najveću pažnju izazvao je dolazak Lepe Brene, koja je bila Šabanova velika prijateljica.

 

 

Sprema se grobno mesto

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić biće sahranjen danas u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Prethodno će u Skupštini grada Beograda od 11 časova biti održana komemoracija. Kao što je „Alo!“ ranije pisao, Šabanovo grobno mesto nalazi se odmah pored groba velikog glumca Nebojše Glogovca, a u toku jučerašnjeg dana radnici su pripremali sve za sahranu. Dosta prolaznika takođe je prilazilo i gledalo gde će počivati kralj narodne muzike.