Goca oprostila Raši sve prevare

Lj. Tozev | vip 2017-01-20 22:21:04 2017-01-20 22:21:04

Goca Tržan i Raša Novaković poslednjih nekoliko meseci na silaze sa naslovnih strana zbog njegovih navodnih prevara.

Petar Marković

Poslednja u nizu priča bila je to da je Rašina ljubavnica Teodora Radojičić u drugom stanju, a da je Goca suprugu sve oprostila, najbolje pokazuju naše paparaco fotke.

Kako bismo proverili da li su priče o prevarama uticale na njihov odnos, uputili smo se juče rano ujutru do pevačicinog stana u Mirijevu i sačekali da vidimo da li će izaći zajedno. Kako je jutro prolazilo, ništa se nije dešavalo, pa smo se zabrinuli da zaista ne žive zajedno, ali su nas već oko 10.30 demantovali. Izašli su iz zgrade držeći se za ruke, došetali do automobila, a zatim se uputili u nepoznatom pravcu. Raša je obukao uske farmerke, a Goca je dan započela u trenerci. Da je ljubav između njih dvoje jača od bilo kakve priče, najbolje pokazuje to što već mesecima uspevaju da budu jedno drugom podrška.

Upravo o tome je Goca i pričala u poslednjem intervjuu koji je dala, a tada je i dodala da se ona i njen suprug sada šale zbog spekulacija koje kruže gradom.

- Nemam problem da sačuvam brak niti imam osećaj da je u njemu nešto problematično. Naprotiv, otkad ne radimo zajedno, više se uželimo jedno drugog i sve do detalja pričama o nastupima. Raša je nedavno svirao u Nišu, a pre nego što je pošao, rekla sam mu: “Želim ti super svirku i nemoj da praviš decu okolo!”. Zbog svih priča o vanbračnoj deci, nas dvoje ćemo uskoro morati da otvorimo prihvatilište. Šalu na stranu, mi zaista nemamo nikakav problem kada je reč o našoj komunikaciji. Uvek mu kažem kada me neko startuje na svirkama, što je on i gledao dok smo zajedno radili, a s druge strane, on meni govori kada njemu priđe neka devojka. Sve je to normalno u našem poslu. Bila bih vrlo zabrinuta da ga devojke ne gledaju, jer pored sviranja, njegov je posao i da se dopadne ljudima. Prema tome, meni je sve to OK - izjavila je Goca za magazin „Stori”.

Expand player
Pogledajte više