SUZE RADOSNICE Goca Božinovska upoznala prijatelje u Titelu, pevačica obelodanila šta se sve dešavalo u Bojaninoj kući, pa se priji posebno zahvalila na jednoj stvari (FOTO)

"Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lepa, sposobna, pametna, vredna. Nije što je moja, nego je žena za primer. To je i moj sin video i zato sa njom i stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo dece i da se beskrajno vole"

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

Goca Božinovska upoznala je roditelje svoje snajke Bojane Rodić, priju Danijelu i prijatelja Bogdana Rodića. Pevačica je prošlog vikenda posetila Titel i bila u gostima u porodičnoj kući buduće supruge svog sina Mirka Šijana. Potvrdila i folk zvezda.

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je zadovoljna svekrva.

Bojana Rodić i Mirko Šijan
Bojana Rodić i Mirko Šijan, Foto: PrntScrn

Inače, Bojana je nedavno postavila fotografiju s Gocom. Njih dve su bile na porodičnom ručku u jednom restoranu na Savi. O tome kako se slažu svekrva i snajka, pročitatajte OVDE.

- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lepa, sposobna, pametna, vredna. Nije što je moja, nego je žena za primer. To je i moj sin video i zato sa njom i stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo dece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje nego fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - rekla je Goca.

Zbog čega zelenaši prete Ani i Rasti i kakve preteće poruke dobijaju bivši supružnici čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi