Glumili zvezde, pa ispu*ili: Jovana Joksimović i Srđan Predojević dobili otkaz na TV "Prva"

„Ko visoko leti, nisko pada“ stara je poslovica čije značenje konačno treba da nauče Jovana Joksimović i Srđan Predojević...

Jovana i Srđan
Foto: promo

Naime, danima se spekulisalo o njihovoj poslovnoj sudbini, a nakon što su najavili otkaz na TV „Prva“, menadžment ove televizije odlučio je da im se trajno zahvali na saradnji.


- TV „Prva“ je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - stoji u objavi na zvaničnom Instagram nalogu ove televizije. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, popularni par dobio je otkaz jer, između ostalog, već dugo nisu ispunjavali svoje profesionalne obaveze.

Jovana i Srđan
Foto: YouTube/Printscreen

- Jovana i Srđan su na TV „Prva“ došli pre pet godina u stilu velikih zvezda i za njih su važila posebna pravila. Ne samo da su imali najbolje uslove za rad, već su i njihove plate dostizale cifru koju običan čovek ne može ni da zamisli - priča naš izvor blizak voditeljskom paru i dodaje:

- U redakciji su glumili velike zvezde, u čemu je prednjačila Jovana. Svojim saradnicima često je držala slovo kako treba da rade svoj posao, ali im je i spočitavala kako treba da se ponašaju, kako da se izražavaju, o čemu treba da pričaju... Čak je i publika imala priliku da vidi koliko Jovana može da bude neprijatna prema svojim saradnicima, kada im se, u živom programu, obraćala bez poštovanja - priča naš izvor i objašnjava da je voditeljski par u poslednje vreme često kršio svoje osnovne radne obaveze.

- Obavezali su se da će u paru voditi program svakog radnog dana, ali se u praksi češće dešavalo da se između sebe dogovore i da jednu nedelju radi Srđan, a drugu Jovana. Osim toga, na televiziju su dolazili kad su hteli i retko kada su na poslu ostajali do kraja radnog vremena. Niko na televiziji nije znao ko će voditi program određenog dana - otkriva izvor.
Kada su se, pre nekoliko dana, vratili sa plaćenog godišnjeg odmora, nisu želeli ni da čuju za predlog čelnika televizije da ih jedan radni dan u nedelji zamene nova, mlađa lica. Zbog toga su najavili svoj otkaz, ali se Srđan u međuvremenu predomislio i došao na televiziju, ali su mu vrata TV "Prva" sa razlogom bila zatvorena.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dejan
  22/09/2020 - 13:06
  Kad ljudi izadju iz opanke u cipele... Odmah su visa vrsta. Strasno..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi