Zvezde Granda, Jelena Karleuša, Đorđe david
Screenshot Youtube
Zvezde Granda, Jelena Karleuša, Đorđe david

Screenshot Youtube

Zvezde Granda, Jelena Karleuša, Đorđe david, Foto: Screenshot Youtube

U poslednjoj emitovanoj emisiji šou programa "Zvezde Granda", prošle subote, veliku pažnju izazvali su komentari žirija na račun takmičarke Sanje Todorović, kojoj je deo žirija poručio da se ugojila. Sada je na ovo odreagovala i srpska glumica Isidora Simijonović, koja je iznela svoj stav na društvenim mrežama.

Isidora Simijonović

Instagram/Printscreen

Isidora Simijonović, Foto: Instagram/Printscreen

- Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač - rekao je on takmičarki Sanji Todorović.

Ovaj komentar razbesneo je glumicu Isidoru Simijonović, koja je na Instagram storiju podelila objavu jednog korisnika u kojoj piše:

- Čovek od 56 godina da govori devojci od 23 da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo - piše u objavi, a Isidora je na to dodala i svoj komentar.

- Užas - napisala je glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Sunčani Dan

03.02.2021 13:25

Emisiju sam gledala, kao i pomenuti segment. Đorđe je sasvim pristojno i realno učesnici saopštio ono što verovatno i ona sama zna (mislim na gojaznost) ali je nekad potrebno određene stvari čuti i od drugih da bismo bili realniji i ozbiljniji u rešavanju problema. Možda osobi koja se pominje u tekstu, a koja se zgrozila komentarem na račun gojaznosti, prosto treba malo medijske pažnje da bi njeno postojanje nekako stiglo i do onih koji, do sada, nisu čuli za nju.