Soraja Vučelić
Alo!/ Rajko Ristić
Soraja Vučelić

Alo!/ Rajko Ristić

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Ostaće mi upamćena kao pozitivna devojka s takmičenja, iako se privatno nismo poznavale. Pamtim je kao takvu iz perioda snimanja i tužno je što je još jedan mladi život ugašen. Iskreno saučešće njenoj porodici - rekla je Soraja.

Pročitajte još:

 

Podsetimo, Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica iz jedne od najgledanijih televizijskih serija "Selo gori, a baba se češlja", pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo

Pored tela nesrećne devojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno kako se pisalo, preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K. Njega je Hitna pomoć prevezla u KC u Kragujevcu i on se nalazi u teškom stanju.

- Sumnja se da su se Ivana i Miloš predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave sve neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N., kod koga su proveli noć. Upravo je taj mladić i zatekao Miloša i Ivanu u trenutku kada je ona već bila mrtva - saopštio je izvor iz istrage.