Arijana Katavić i Glorija Sangare
printscreen
Arijana Katavić i Glorija Sangare

printscreen

Arijana Katavić i Glorija Sangare, Foto: printscreen

Arijana Katavić i Glorija Sangare devedesetih činile su tada veoma popularnu grupu Flejm. Njihov najveći hit bila je balada "Pučina", koju nema ko nije znao od reči do reči.

Nakon raspada grupe u potpunosti su se povukle sa scene, sve dok 2016. godine javnost nije potresla vest da je Glorija, kako su mediji tada preneli, oduzela sebi život tako što se navodno predozirala lekovima.

Tužne vesti je 21. novembra 2016. godine potvrdio njen brat Andrej, koji je putem njenog Facebook profila podelio oproštajnu poruku gde je, međutim, naveo da je Glorija preminula usled srčanog udara.

- Saopštavam da je naša draga doživela srčani udar i da više nije među nama. Hvala porodici i prijateljima koji su uz nas u ovim neopisivo teškim momentima. Poslednji pozdrav Gloria, počivaj u miru - napisao je tada on.

Sa druge strane, Arijana se 2013. godine udala i dodala muževljevo prezime Škorić. Danas, bavi se neobičnim zanimanjem - instruktor je brzog čitanja.

U jednom intervjuu zaprepastila je mnoge kada je priznala da je čak osam puta operisala grudi.

Arijana Katavić i Glorija Sangare

printscreen

Arijana Katavić i Glorija Sangare, Foto: printscreen

- Prva operacija je bila ugradnja implantata, kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste zbog zdrastvenih problema koje sam imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oprovakom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore - ispričala je ona svojevremeno.

- Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsuala koju stvara oraganizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi - prenosili su domaći mediji.

- Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja - rekla je tada Arijana.