Sanja Đorđević
Rajko Ristić/Alo!
Sanja Đorđević

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!
Sanja Đorđević

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Moja druga polovina: Ni daljina, ni ljudi, ni teške okolnosti ne mogu ih omesti da ispune svoju misiju. Oni su se sreli - znači sve je već gotovo. Sve ostalo je samo pitanje vremena. Glavno je shvatiti da prava ljubav - nije iskra u vatri života. Prava ljubav je vatra... - piše u objavi koju je okačila poznata pevačica.

Perica i Sanja upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a pevačica je nedavno otkrila da se za njega udala bez svoje volje.

Sanja Đorđević

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad – rekla je Đorđevićeva, koja iz braka sa Pericom ima ćerku Ivanu.

Podsetimo, i sama pevačica se retko eksponira u javnosti osim kada je vidimo po proslavama koje organizuju njene kolege sa estrade.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

mish

30.10.2020 17:01

Poznat fudbaler?? Nikad cula za doticnog!!