Nina i Filip
Facebook
Nina i Filip

Facebook

Nina i Filip, Foto: Facebook

Koji dan kasnije usledila je i reakcija teniserove majke, koja je odbila da komentariše potencijalnu snajku, čime je podgrejala sumnje da nešto nije u redu u vezi njenog sina i lepe voditeljke. Astrolog Dušan Veličković u razgovoru za magazin VIP otkriva koliko su zvezde naklonjene Nini i Filipu i zbog čega je njihova veza osuđena na propast.

- Nini je veza sa Filipom trebalo da se desi kada je imala 25 godina, jer njih dvoje vezuje neverovatna karma. U prošlom životu su najverovatnije bili porodično vezani, a ne bi me iznenadilo ni da su čak bili i blizanci. Ali upravo zbog toga ne mogu da uspeju - kaže Veličković na početku razgovora za magazin VIP i objašnjava zbog čega Nina ne može da bude srećna sa Filipom.

- On je Riba u horoskopu, a u podznaku je Strelac, ali najvažnije je da Filip ima Veneru u Vodoliji, što znači da mu predstoji brak sa starijom razvedenom ženom. Venera mu je u konjukciji sa Saturnom, što znači da ga privlače starije žene. Međutim, najveći problem mu je Mars, koji Filipu ne daje vernost, a to je ono što najviše smeta Nini. Ako se i venčaju, brak neće dugo trajati, jer on nikada neće prestati da švrlja - kaže Veličković i dodaje:

Nina Radulović i Filip Krajinović

PrintScreen/Instagram

Nina Radulović i Filip Krajinović, Foto: PrintScreen/Instagram

- Filip je šmeker i može svaku devojku da smuva, a nije isključeno da su mnoge popularne starlete prošle kroz njegov krevet. Sve ono što obeležava duh jednog vremena, što je moderno i popularno, poput starleta i silikonskih devojaka, povezano je sa Vodolijom, a kod Filipa su sve planete u tom znaku. Njemu je u ovom trenutku ozbiljna veza poslednja stvar na pameti, a to izluđuje Ninu - kaže Veličković i naglašava da i Nini zvezde vole da nameste dva muškarca u isto vreme.

- Nini je Venera u Blizancima, a to znači da u ljubavi u pojedinim trenucima može da sedi na dve stolice. Kod nje je izvesno da će se udati još jednom, ali tek za dve godine. Nina će uskoro da stavi definitivnu tačku na ovu vezu, a od juna oboma počinje dobar poslovni period. Njih dvoje se još povremeno čuju i veštački održavaju vezu, ali to ništa ne znači - kaže Veličkovič i zaključuje:

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Filipa tek sada očekuju dobri rezultati na terenu, a do kraja ove godine biće među 15 najboljih svetskih igrača. Ninu posao vuče na drugu stranu, ka drugim ljudima, a kako joj je Bik u podznaku u Škorpiji dao lepotu i harizmu, neće joj biti teško da privuče novog muškarca - kaže on na kraju razgovora.

 

Komentari (2)

Eureka

12.05.2018 19:49

Meni mama rekla,sine sve su tvoje dok se ne oženiš izgleda i njemu rekla njegova mama isto

lola

12.05.2018 20:00

a ko je ovaj guru?