NJEGOVOM HITU AUTOTJUN SE SMEJE CELA SRBIJA! Evo ko je zapravo Zoki Šumadinac! Njegova priča će vas ostaviti bez reči!

Hit!

Zoran Šumadinac
Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

Poslednjih meseci po društvenim mrežama primetili ste fotografije izvesnog Zokija Šumadinaca koji je sa pesmom “Autotjun” za nekoliko nedelja dostigao milionske preglede.

 

Ko je Zoran Petrović kako se zove u stvarno životu, a poznat pod nadimkom Zoki Šumadinac? Kako je preko noći postao interenet senzacija? Čime se bavio pre nego što je uplovio u muziku, a šta ima da kaže na brojne prozivke i šale koje se putem društvenih mreža smenjuju na njegov račun? Na društvenim mrežama postavlja fotografije u u kojima je u bade mantilu ili donjem vešu. Međutim, on tvrdi da je posle tri kliničke smrti dobio posebne moći, a da je pre svega toga rođen u Austriji, završio novinarstvo i potom se preselio u Gornji Milanovac gde danas stanjuje.

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti, sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. U svojoj biografiji je naveo je neke za sve ljude veoma neobične događaje iz svog života.

Zoran Šumadinac
Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

- Prvu kliničku smrt doživeo sam pre deset godina, na Svetu Trojicu, i to pred gostima koji su bili na slavi. Iznenada mi je pozlilo i samo sam se srušio. Dugo se pričalo o tom događaju, a onda, nakon dve godine, opet sam doživeo kliničku smrt. Ovoga puta, lekari su javili mojoj porodici da sam umro. To je za njih bio užasan šok. Kada sam se oporavio, mislio sam da mi se takve stvari više neće dešavati, međutim, nije prošlo dugo, ponovo mi je pozlilo i moji su me odmah prebacili u Dom zdravlja u Topoli.

 

Tada sam doživeo i treću kliničku smrt. Znam da nisam jedini kome su se dešavale takve stvari, uostalom, bezbroj knjiga je napisano na tu temu. Svako od nas imao je slično iskustvo i svima je zajedničko to što smo prolazili kroz tunel na čijem kraju je izvor svetlosti. Međutim, treći put bilo je drugačije - obasjala me je blještava svetlost iz koje su prema meni išli žena i muškarac - opisao je ove čudne momente trenutno popularna internet zvezda Zoki Šumadinac.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi