OVO MALO KO ZNA Evo gde je Ceca živela pre udaje za Arkana!

Neverovatna priča koju je retko ko čuo

Ceca Ražnatović
Foto: ATA Images

Kada je pre više od dve decenije došla u Beograd iz Žitorađe kako bi započela život u prestonici, Svetlana Ceca Ražnatović je živela na Vračaru.

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru. Stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela. Davne 1990. godine imala je prodatih 350.000 primeraka albuma "Pustite me da ga vidim", a godinu dana kasnije izlazi album "Babaroga" koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom. Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvezda na prostoru čitavog Balkana.

Ceca Ražnatović, kuća, Dedinje
Foto: Alo!

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom brdu i tu je živela do udaje.

Komšije u srcu Vračara i dalje se sećaju perioda kada je Ceca živela u njihovom komšiluku.

- Jao, dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo - rekla je jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

Mlađe generacije, koje žive u ovoj zgradi, ne sećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosedelaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

ceca kuća pre Dedinja
Foto: Printscreen/GoogleMaps

- Kada je snimila "Kukavicu" ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakog dana stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu - ispričala je jedna gospođa.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi