Ami Dži
Promo
Ami Dži

Promo

Ami Dži, Foto: Promo

Dušica Jakovljević kaže da je odličila da smrša kada je u jednoj emisiji nije mogla da obuče nijednu haljinu koju su joj organizatori doneli. Stala je na vagu koja je pokazala da ima 69 kilograma i tada je rešila da krene na dijetu.

- Početkom 2019. imala sam mnogo problema sa kilažom. Bila sam i otečena jer se nikada nisam bavila sportom pa mi je i to utucalo na povećanje težine. Do 33. godine me je služila genetika i mogla sam da jedem koliko sam htela, ali poslednjih godina to nije slučaj. Tako sam sa konfecijskog broja 36 došla do 40 - iskrena je voditeljka.

Dušica Jakovljević

V.Marković

Dušica Jakovljević, Foto: V.Marković

Moj posao zahteva po šest sati sedenja u programu uživo. Bilo mi je nelagodno jer nisam mogla da obučem nijednu haljinu koju su mi doneli. Video mi se stomak kao da sam u poodmakloj trudnoći. U tom trenutku sam rekla: Dušice, dosta je bilo. Sad si stvarno preterala.

- Pored tri obroka dnevno, uvela sam i dve užine. Za doručak sam jela ovsene pahuljice sa voćem ili jaja sa salatom. Za ručak meso i salatu. Za prvu užinu sam jela dve jabuke ili dve kruške, a za drugu kiselo mleko sa čija semenkama - otkrila je Jakovljevićeva, koja je uspela da smrša devet kilograma i sada ima 60.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

pedja

21.01.2021 02:49

Vidi ovu....lazna Mira Skoric. Ana 4 pistolja...