Dušica Jakovljević
E-Stock Caslav Vukojicic

Popularna voditeljka rijaliti programa Dušica Jakovljević osvrnula se na proteklu godinu, te u jednom intervjuu dotakla mnogobrojne lične teme, kao i detalje koje do sada niste znali.

Dušica je otvoreno rekla kako se nosi sa svim gubicima koje je doživela u 2020. godini.

- Jako teško sam podnela sve što se dešavalo, prosto s tim ne mogu da se pomirim da se pojavila neka bolest, koja je učinila da za samo nekoiko dana možete izgubiti nekog koga volite. Često odbijam da poverujem da se to desilo. Živim u nekom svom svetu u kojem su oni i dalje živi - rekla je ona.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen/ Instagram

Takođe, okrenula se i pozitivnijim temama, pa otkrila koju želju bi volela da ispuni sebi i svojoj porodici.

- Volela bih da svojoj deci i sebi obezbedim jednu lepu nekretninu i da je sredim onako kako želim, a poslovno nemam nikakve želje, jer dajem sve od sebe i trudim se da i onda kad je najteže dam gas, tako da je moja želja samo da nastavim onako kako sam radila i do sada. 

Korekcija grudi i ugradnja silikonskih implantata jedna je od želja koju je Dušica ispunila sebi u prethodnoj godini, a da li će se odlučiti za još neku korekciju u narednom periodu?

- Jako sam zadovoljna kako je sve ispalo, mislim da je to jedna od najboljih stvari, ne samo zbog toga kako to izgleda fizički, već zato što sam zadovoljna svojim telom. U 2021. nemam nikakve planove i želje, kad je reč o novim korekcijama, ali ima želju da se posvetim sportu i da mnogo više brinem kako se hranim, o svom zdravlju i svom telu - bila je iskrena Jakovljevićeva.

Naravno, popularna voditeljka se osvrnula i na ljubav koja pokreće sve, pa je tom prilikom otkrila da li je emotivno ispunjena.

- Spremna sam za veliku ljubav u 2021. Emocionalno sam definitivno sazrela za to, sada samo želim da me voli dobar čovek. Znate kako kažu: ''Pre nego što poželite da budete srećni, proverite možda već jeste srećni''. Ja sam trenutno srećna i zadovoljna svojim ljubavnim statusom u ovom trenutku i želim da mi 2021. donese apsolutno smirivanje u tom smislu i posvećivanje emotivnom životu. Ne volim da gledam unazad, gledam samo unapred.

Dušica Jakovljević

E-Stock Caslav Vukojicic

Dušica Jakovljević, Foto: E-Stock Caslav Vukojicic

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ