SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA Đus zanemeo zbog Gruove smrti! Otišao kod njegovog oca, a nedavno je ovo rekao o reperu!

Ne može da se pomiri sa tim.

Đus i Gru
Đus i Gru, Foto: printscreen

Javnost je šokirana i potresena vešću da je reper Dalibor Andonov Gru tragično nastradao juče vozeći kajt na Dunavu. Njegova porodica je neutešna, a u njihov stan na Vidikovcu pristižu prijatelji i reperove kolege kako bi im izjavili saučešće i pružili podršku u najtežim trenucima.

Od Gruovih kolega među prvima je u njegov porodični dom stigao reper Ivan Ivanović Đus koji se pojavio u crnini i sa tamnim naočarima, kako bi prikrio suze. Đus je bio toliko utučen zbog gubitka kolege i pirjatelja da nije mogao čak ni da govori za medije, a odmah je otišao do Gruovog oca koji je bio u garaži, a nakon toga su otišli u stan.

"VIDEO SAM MAJKU KOJA U KRILU STEŽE DETE DOK IH VODA POTAPA" Gru je poginuo kobnog 9. septembra, istog dana kada je pre 67 godina dunavski Titanik odneo stotine života!

Inače, Đus je ranije istakao koliko voli i poštuje Grua, a čak je i tada i jednom intervjuu otkrio da je kod pokojnog repera ljubav prema ekstremnim sportovima bila toliko velika da je zapostavio i muzičku karijeru.

Gru
Gru, Foto: Screenshoot Youtube

POZNATO VREME SAHRANE! Evo kada će Gru biti ispraćen na večni počinak!

- Ako neko poznaje Grua, ja ga poznajem, i to od 13. godine. Ja sam s njim pričao i pitao ga što toliko beži od narodnjaka. Imao sam studio blizu njega i znam na šta se žalio. Znam da je spomenuo kafanu iz koje se stalno čula muzika. Mnogo puta sam ga zvao da snimimo repčinu, ali on je rekao da ide na bording, ali ja volim Grua i vezan sam emotivno za njega - rekao je Đus jednom prilikom.

 BONUS VIDEO:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi