Marko, Luna, Anabela
E-Stock
Marko, Luna, Anabela

E-Stock

Marko, Luna, Anabela, Foto: E-Stock

Luna Đogani iznenadila je svoje fanove kada je obelodanila da će ona i njen izabranik Marko Miljković postati roditelji sledeće godine.

Ipak, i pored srećnih vesti, bivša zadrugarka nezadovoljna je zbog lošeg odnosa njene mame Anabele Atijas, s kojom se pomirila, i verenika, zbog čega joj je tražila da ga prihvati i da zakopaju ratne sekire.

Majka i ćerka nisu bile u dobrim odnosima sve do pre nekoliko dana, kada su jedna drugoj pružile ruku pomirenja. Upravo je Anabela među prvima saznala da će njena naslednica postati mama, a ona baka, zbog čega je cela porodica neizmerno srećna. Ipak, ono što i dalje tišti Lunu jeste to što Atijasova ne razgovara s Markom. Njih dvoje su imali dosta svađa tokom prošle "Zadruge", a dolazilo je i do fizičkog okršaja.

Međutim, pošto će Marko sada i zvanično postati deo familije Đogani, s obzirom na to da se verio s Lunom, a posebno ako se uzme u obzir to da će uskoro dobiti i prvo dete s njom, svima je stalo da se izglade odnosi. Izvor blizak budućoj mami kaže da je Luna konačno srećna, te da su joj se ispunile neke od najvećih želja, ali da ima još jednu - da članovi njene porodice funkcionišu i komuniciraju međusobno. Njoj je posebno stalo, tvrdi izvor, da se Anabela i Marko izmire, da razgovaraju i budu u dobrim odnosima.

Zbog toga je Luna razgovarala s Anabelom i rekla joj da joj to najteže pada u ovoj situaciji, te da će, kako meseci budu prolazili, biti sve teže. Molila ju je da oprosti Marku sve loše stvari, da zaborave na svađe, ružne reči, međutim, neće to ići baš tako lako. Anabela je rekla da će dati sve od sebe da bude korektna, ali da joj treba vremena da se to reši. Međutim, znajući koliko je slaba na mezimicu, svi su uvereni da će Atijasova progutati i svoj ponos i sve zarad njenog dobra.

Inače, Đoganijeva je, prema rečima izvora, sličan razgovor vodila i sa svojim verenikom, koji joj je rekao isto što i Anabela, da treba da prođe neko vreme.

Ono što Đoganijevu dodatno muči, ali što lakše podnosi, jeste i to što ni njeni roditelji nisu u dobrim odnosima i ne razgovaraju. Smatra da njih dvoje ne mogu da funkcionišu i da su se zato razveli, pa je možda i najbolje da budu na distanci.

Inače, ni Marko ni Anabela ne žele da govore jedno o drugome, a pevačica nije krila radost kada su je novinari pozvali da joj čestitaju što će postati baka.

- Još sam u nekom blagom šoku, iako sam očekivala, čudno mi je. Čudno je da zamislim svoje dete sa stomakom. Valjda ih uvek doživljavamo bebama. Presrećna sam i radujem se anđelu. Ništa lepše nema od toga. Uživaću u ulozi bake i sa ponosom očekujem da me unuče zove bakom - rekla je Anabela.

Marko je poručio u izjavi za Kurir da ne zna šta da kaže od sreće:

- Ne znam gde udaram, presrećan sam. Ispred očiju mi sve blista.

Pročitajte još

Komentari (5)

beba

20.10.2020 22:34

Koliko je ta LUNA antipaticna,cudo jedno

JA*

21.10.2020 08:14

@beba - Mislim da je vise anabela izvredjala Marka nego on nju, prema tome , trebalo bi prvo ona njemu da se izvini .Vredjala je njega,njegovu majku ......on to njoj nije radio !!!!

Jeca

21.10.2020 01:09

Sve za lovu......

Vračar

21.10.2020 05:56

Podrška za Anabelu.Ostani dosledna sebe i ne dozvoli da ovaj djilkoš manipuliše sa tobom preko Lune.Ona je tvoje dete,u redu Pogledaj klipove.Sve uvrede koje ti je Luna uputila su njegove smernice...Ne zaslužuje da ga pogledaš više.Taj oproštaj je luksuz koji ti sebi kao savesna i odana majka ne smeš sebi da dozvoliš, zbog tvoje porodice,zbog tvog Atijasa...Bebu ćeš vidjati svakako sa Lnom, ali što dalje od ovog foliranta. Sledeći potez je prodaje stana,kako smo i pretpostavljali,samo korist

Nada

21.10.2020 10:25

Duboki su to koreni svadja u posodici Djogaj i to samo oni znaju - ima tu skrivenih i nerazjasnjenih tajni tako da ni postovanja a ni ljubavi nece biti - naravno dosta toga je doprinela Luna kao mladja i kao cerka jer majka je majka pa makar najgora bila