Otkazali usluge porodičnom advokatu: Mirna i Albert Nađ
Facebook
Otkazali usluge porodičnom advokatu: Mirna i Albert Nađ

Facebook

Otkazali usluge porodičnom advokatu: Mirna i Albert Nađ , Foto: Facebook

Međutim, kako nam je otkrila, njih dvoje ne dele samo jednu stvar, a to je novac.

- Nikako nisam onaj kliše, glupa žena fudbalera, jer ne mogu sebe da zamislim tako. Mogu da kažem da me mnogo ojačalo to što sam razmažena i što sam kroz život išla tako da sam sve grabila i za sve se borila. Možda danas ne bih bila na ovom mestu da nisam taj tip, možda bih se ušuškala onako i svima se predstavljala rečenicom ,,Žena Alberta Nađa“, jer, što da ne, ima lovu, ugodan i pristojan život - otvoreno je prokomentarisala Mirna na početku razgovora za ,,Alo! i objasnila zbog čega više voli da troši svoj od suprugovog novca.

- Ja ću danas da zaradim sto evra, on nek' zaradi sto hiljada evra, ali tih mojih sto meni lično više znači jer znam da sam ih stekla sama i to je to. Težim ka tome da moje dete i moj muž, bio sutradan bivši ili za ceo život, budu ponosni na mene i moj rad - rekla je atraktivna brineta i dodala:

- Važno je da žene u današnje vreme rade, da imaju svoj posao, kakav god bio, da se bore za sebe, jer će ih najpre i muškarci poštovati ako su uspešne i ambiciozne. Treba svaka da radi na onome što je ispunjava i čini srećnom - priča Mirna za ,,Alo!“, a potom se osvrće na skandalozne natpise koji su pratili slučaj Albertove bivše supruge Jelene i njega, kada je ona iznela u javnost da on nije plaćao alimentaciju njihovom sinu Nemanji.

- Prošli smo pakao, ali smo sada jači nego ikada. Svesna sam toga da uz moje ime ide ime mog muža, ali želim da kažem da ćete uskoro fudbalera Alberta Nađa prepoznavati po uspešnoj supruzi Mirni Nađ, tako da će sve to što je bilo da padne u vodu i svi će biti u fazonu ,,ko su ovi ostali?!“ - kaže dizajnerka za naš list.

Mirna i Albert Nađ, Foto: River

Mirna Nađ ističe da na sebi nije korigovala ništa sem usana, koje je „prepumpala“, te se sada kaje.

- Jako sam ljuta na sebe što sam uradila usta još pre deset godina sa starijom sestrom, kada smo obe bile u fazonu da je to vau. U početku sam bila opčinjena i živela u zabludi da sam imala najlepša usta na svetu, a nakon dve, tri godine shvatila da je silikon, odnosno biopolimer jako loš - kaže Mirna i dodaje.

- Došlo je do deformiteta zbog tog materijala. Sada bih ga izvadila i onda ću to biti prava ja. Kada pomislim na tu operaciju, u glavi mi je samo jedno - za šta i koga sam to radila? Na kraju krajeva, sve smo mi žene iste, grozne! - kroz smeh priča dizajnerka za ,,Alo!“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

djoka

06.02.2021 13:58

težak snob

slavica

06.02.2021 18:31

Sada ću se ispovraćati!!!