PRIŽELJKUJE SAMO JEDNU STVAR Dragana Džajić tek nakon svadbe progovorila o BEBI, a onda otkrila šta joj je sad PREKO POTREBNO!

Dragana Džajić se proteklog vikenda udala za Miloša Ivanovića, brata naše najpoznatije teniserke Ane Ivanović.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Instagram

Dragana kaže da joj je nakon svadbe veoma potreban odmor, a evo šta je bračni papir promenio u odnosu ranije.

 

"Osećaj je divan. Srećni smo i Miloš i ja, pa je bilo lako doživeti na takav način i slavlje povodom toga. Zadovoljstvo je bilo to osetiti i kod nama dragih ljudi", kaže Dragana. OVDE pogledajte snimak koji otkriva prave odnose između Ane Ivanović i Dragane Džajić! 

"Miloš i ja smo zajedno već neko vreme i povodom naše ljubavi želeli smo da upriličimo slavlje što smo s posebnim zadovoljstvom i uradili, a brak je tradicionalno logičan sled. Inače, to nije ništa izmenilo posebno", priča Dragana za Blic. 

Lepoj trudnici nije bitno da li je beba muškog ili ženskog pola.

"Priželjkujem oduvek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo", kaže Dragana.

 

"Prvo želimo da se malo odmorimo, a putovanje ćemo smisliti na nekoj destinaciji koju do sada nismo posetili. Sačekacu da prođe leto i da ga provedemo u krugu prijatelja i porodice. Svakako planiram da nastavim sa svojim poslom i novom kolekcijom koju ću predstaviti krajem godine.", kaže Dragana. OVDE pročitajte koliko novca su Miloš i Dragana dobili od svadbe!

Inače, Ana Ivanović koja je takođe u blagoslovenom stanju, i vikend nakon venčanja ostala je u Beogradu, kako bi sumirala utiske sa najmilijima. Ana je, pored mlade, bila najveselija gošća! Iako je trudnički stomak primetan i te kako je đuskala tokom svadbe, ali tek nakon što je izula štikle.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi