Darko Lazić, Radiša Trajković Đani
Printscreen
Darko Lazić, Radiša Trajković Đani

Printscreen

Darko Lazić, Radiša Trajković Đani, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Otkako je iz KBC Zemun prebačen na Institut za rehabilitaciju „Selters“, Darko neprestano razmišlja o tome šta će da radi nakon oporavka. Njegova najveća želja je da ponovo uzme mikrofon u ruke i stane na binu, a ljubav prema muzici ga i najviše motiviše da se što pre oporavi. Zbog toga su mu roditelji odmah po dolasku u „Selters“ dali telefon i slušalice, kako bi mogao da uživa u omiljenoj muzici i tako leči dušu", kaže naš izvor na početku razgovora i dodaje da se Laziću zdravstveno stanje drastično popravilo otkako ga je Radiša Trajković Đani pozvao da bude gost na njegovom koncertu.

"Njih dvojicu vezuje dugogodišnje prijateljstvo, radili su mnogo zajedničkih svirki, a Đani je oduvek na Darka gledao kao na člana porodice. Đani je bio jedan od prvih koji su došli u bolnicu odmah nakon nesreće, da pruži Lazićima podršku, a opet, bio je jedan od prvih kojima se Darko javio kada je dobio telefon. Jedno veče su dugo razgovarali, a Darko mu se požalio da mu nedostaju muzika, scena i publika, pa mu je priznao da je njegov najveći strah da više nikada neće zapevati. Tada je Đani došao na ideju da ga pozove da bude njegov specijalni gost na koncertu", kaže naš izvor i objašnjava da je pevač najpre morao da se konsultuje sa Lazićevim roditeljima i lekarima.

Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Kada su mu oni dali zeleno svetlo, Đani je zvanično pozvao Darka i rekao mu: „Sinovac, pevaćeš sa mnom u ’Areni’ na Dan žena.“ Darku nije trebalo ni minut da razmisli o pozivu, odmah je prihvatio i rekao da hoće, pa makar pevao u invalidskim kolicima. Odmah su se sve dogovorili, koliko će trajati Darkov deo, ali i koju pesmu će zajedno otpevati. Đanijev poziv mu je dao vetar u leđa, od tada nasmejan odlazi na terapije, a njegovo zdravstveno stanje je bolje svakim danom", kaže naš izvor.

Čeka ga operacija stopala!

Oporavak Darka Lazića, koji se već nekoliko dana nalazi na Institutu za rehabilitaciju „Selters“, teče sporije nego što je planirano jer su lekari otkrili da je pevač u udesu, osim preloma butne kosti i kuka, zadobio i nagnječenje stopala.

"Čim je stao na noge, počeo je da zapomaže, jer ga je zabolelo desno stopalo. Majci Branki se žalio na neizdrživ bol u nožnim prstima, a lekari su odmah posumnjali da nešto nije kako treba. Poslali su ga na rendgen, a snimak je pokazao ne samo da je Darko nagnječio stopalo u udesu već i da su povređene kosti pogrešno srasle, zbog čega će verovatno morati na operaciju", ispričao je nedavno izvor za „Alo!“.

Komentari (4)

kako bre

12.12.2018 01:55

a zatvor?

mirjana

12.12.2018 06:48

Koliki je taj kvarnjak "DJANI" da bi napunio arenu zeli Darka da upotrebi da bi mu napunijo "ARENU" DJubre od coveka ALKOS Kao i Adrijana.Milion puta ih je policija zaustavljala a nju i trznila u "MUP.u"Pa i nije cudo!Slican se slicnom raduje.Sto se cela estrada nije oglasila povodom ovoga slucaja sa Darkom.Pa logicno je 90% su na drogama.A to se najvise u "GRANDU" prod

buba

12.12.2018 07:37

samo da ga ponovo ne navuce na BELO

Svetlana

12.12.2018 10:39

Nadam se da je izvukao pouku!Zivot je jedan i što dalje od droge i alkohola!