LORENU NISAM VIDEO DUGO... Darko Lazić progovorio o onome što je uradila Ana Sević, pa otkrio da NE POMAŽE Marini oko bebe!

Sada je svima jasno što se nije pojavio na proslavi petog rođendana ćerke koju ima sa Anom Sević.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Mesecima već mediji pišu o razvodu Darka Lazića i Ane Sević koji imaju ćerku Lorenu. On je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju 'Premijera' otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić.

"I DA NE POTPIŠEM PAPIRE ZA RAZVOD, JA VIŠE NISAM IVANOVA ŽENA" Andreana Čekić došla sa DEČKOM pa priznala sve: Dugo mi je trebalo da shvatim da me VARA!

"Plašim se da menjam pelene, jer je još mali", priznao je Lazić.

 

Proslava petog rođendana male Lorene koju je organizovala njena majka, a Darkova bivša supruga Ana Sević, privukla je veliku pažnju javnosti jer se Darko nije pojavio. Tim povodom, Lazić je imao šta da kaže.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Alo!

"Ona je napravila rođendan za svoje prijatelje, ja ću morati za moje. Trebalo je da napravimo zajedno, ni Marina, ni Danijel ne bi imali ništa protiv. Njena stvar, ipak joj je majka. Ni ćerku nisam video dugo. Nadam se da ću je uskoro videti, teško je, ali ima vremena", govorio je Lazić.

Pogledajte BONUS video: 

Milica Todorovic o trudnoći

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi