Darko Lazić
Vladimir Marković/Alo!
Darko Lazić

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Folk pevač Darko Lazić u oktobru 2018. godine imao je saobraćajnu nesreću nakon koje je imao brojne operacije, a oporavak je potrajao. Sve to dovelo je do povećanja kilaže, a višak kilograma u poslednje vreme sve više je počeo da mu smeta.

Nakon što se podvrgao operaciji smanjenja želuca, za samo deset dana je oslabio čak petnaest kilograma. Bolje se oseća, bolje se kreće, bolovi su znatno manji.

- Osećam se nikad bolje, kao da je teret pao s mene. Super je, ide lagano, malo je teško bilo prvih pet, šest dana, ali za sada je sve okej - rekao je Darko.

- Uz dijetu mora da ide i fizička aktivnost koju ja, nažalost, nisam mogao da imam, jer je moj kuk počeo da trpi zbog kilaže koju sam nabacio za vrlo kratko vreme. Mogao sam da smršam i drugim putem, ali to bi trajalo mnogo duže. Nisam više želeo da trpim bol, jer hoću što pre da počnem normalno da hodam, i sada i idem ka tome. Tako da je ovo bilo najbolje rešenje da se što pre smrša - zaključio je Darko.

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Nakon ove operacije, Lazić mora da promeni i način ishrane, kako je sam istakao, trentno jede isto što i njegov sedmomesečni sin Aleksej.

- Marini je mnogo lakše sada, jer kad sprema Alekseju hranu sprema i meni, tako da se mi otimamo. Jedem trenutno kašice koje i beba jede, tako da on i ja vodimo rat sad - izjavio je Darko.

Darko Lazić

Alo!

Foto: Alo!