Darko Lazić
Printscreen
Darko Lazić

Printscreen

Darko Lazić, Foto: Printscreen

Darko Lazić tvrdi da je perverzan, pa često posećuje s*ks-šopove i kupuje igračke koje koristi u krevetu

Folker voli da eksperimentiše, te je nedavno pazario zanimljivo pomagalo, koje je odmah isprobao sa svojom verenicom Marinom.

- Išao sam u s*ks-šop i kupio ljuljašku koja visi sa plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A s*ks je odličan i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i ne planiram da se tu zaustavim - kaže pevač za medije i dodaje:

- Volim perverzije. Ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 22, 2018 at 11:38pm PDT

Darko ne krije da mu je s*ks veoma bitan, pa koristi svaku priliku da vodi ljubav sa svojom partnerkom.

- Imam s*ks tri puta dnevno - ističe Lazić.

S obzirom na to da je po tom pitanju veoma aktivan, pitali smo ga da li šara okolo i da li je nekada prevario Marinu.

- Nisam, a i zašto bih kada mi ona pruža sve što mi je potrebno. Zaista imam anđela pored sebe. Marina je divna osoba i odlična majka našem detetu. Kao i u svakom odnosu, i nama se desi da se ponekad posvađamo, ali je reč o takvim sitnicama da nisu vredne pomena. To su slatke svađe koje se još slađe završe - zagonetan je pevač.

Lazić priznaje da ume da bude ljubomoran kada drugi muškarci gledaju njegovu ženu.

- Jesam, ali u granicama normale. Pa kako da ne budem, je l' ste vi videli kakvu ženu imamo pored sebe? Ali nikada nisam napravio neku ljubomornu scenu. Za razliku od mene, Marina nije ljubomorna, naprotiv, ona je baš kul. Ne gleda moj Instagram, ali ni ja njen. Siguran sam da joj neki muškarci pišu, ali to mi imponuje jer sam svestan da imam prelepu ženu. Znam da mi je do sada bila verna, kao i ja njoj - uveren je naš sagovornik. Folk pevač priznaje da ranije nije imao toliko sreće sa ženama i da je čak bio i prevaren, pišu mediji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

- Saznao sam da je jedna moja bivša imala drugog u vreme dok smo bili zajedno. To me je zabolelo. Osećao sam se kao go*no. U tim teškim trenucima nisam pribegao alkoholu, jer me piće ne bi nikuda odvelo, niti rešilo moj problem. Sabrao sam se, shvatio da ja nisam to zaslužio jer sam joj sve u životu pružio i činio samo dobre stvari za nju. Ne bih da pričam o tome, niti da otkrivam o kome se radi... To je sve prošlost, a ja neću da se vraćam unazad. Živim u sadašnjosti i uživam.

Lazić kaže da se ne boji da bi njegov eksplicitni snimak sa nekom ženom mogao da ispliva u javnost, jer tvrdi da ga nema.

- Nisam se snimao, tako da mislim da tako nešto ne postoji. A i da postoji, nemam čega da se stidim. Ima šta i da se vidi i da se nauči - našalio se Darko, koji ne strahuje ni da bi neka devojka mogla da mu se javi sa pričom da ima dete sa njim, kao što se desilo njegovim starijim kolegama Draganu Kojiću Kebi, Miroslavu Iliću i Marinku Rokviću:

- Nema šanse da se meni to dogodi, jer znam šta sam radio. Siguran sam da po belom svetu nemam nijedno vanbračno dete.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT