Dara Bubamara
Printscreen
Dara Bubamara

Printscreen

Foto: Printscreen

Ne samo da je s osmehom podnela skandal kada je svojom greškom na Instagramu objavila privatni snimak na kom se vidi kako puši dildo, već koristi svaku priliku da javnost i svoje prijatelje podseti na svoj blam.

Tako je nedavno u emisiji priznala da je poslednji skandal nije opametio i da je nastavila da se snima dok vodi ljubav, a kako ekipa VIP saznaje, pevačica koristi svaku priliku kako bi se s prijateljima našalila na svoj račun.

- Drugarica mi šalje snimak na kojem se vidi kako pas, vučjak puši plastični dildo, baš isti onakav kakav ja imam. Kažem joj: „Vidi, ovaj isti ja“. Umrle smo od smeha - poverila se nedavno Dara prijateljici. Očigledno, pevačica je davno oguglala na po*no-afere u kojima je glava akterka. A njih je bilo i previše.

Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, Dara je doživela prvi javni blam 2015. godine, još dok je bila u braku s Milanom Kesićem, kada su njene nage fotografije, procurile u javnost. Iako nije negirala da je ona na fotografijama, Dara je tada imala potrebu da se pravda, te je javno optužila svog kuma da je ukrao njene eksplicitne fotografije i još eksplicitniju prepisku i plasirao ih u javnost. Dara se tada branila da je poruke i fotke slala tadašnjem suprugu, a po nezvaničnoj verziji koja se tada mogla čuti po gradskim kuloarima, eksplicitni sadržaj bio je namenjen mladom sportisti s kojim je bila u tajnoj vezi.

- Hteli su da mi nanesu zlo, a meni se vratilo na dobro. Jeste, bili smo besni i pitali smo se odakle im fotografije i ko im je dao. Strašno je to što mi se desilo. Ipak sam ja porodična žena, imam sina, da tek tako budu objavljene te moje fotografije. Priznajem, ja sam na njima, ali da budemo iskreni, svako od nas ima tako nešto u telefonu. Neko se slika, neko ne. Eto, ja se slikam. Šta ću, vatrena sam žena. Ništa loše ne radim, te fotografije šaljem mužu i on meni - rekla je tada Dara.

Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

Sledeći skandal većih razmera, desio se prošle godine, kada je Dara na svom Instagram storiju objavila nekoliko snimaka na kojima se vidi kako puši dildo. Pevačica je nakon nekoliko minuta obrisala snimke, a potom je priznala da je slučajno pritisnula pogrešno dugme.

- Ja sam se igrala, htela sam da pošaljem nekome, naravno da nisam htela to da postavim na Instagram. Pa, ko bi hteo to da uradi? Mene su savetovali da kažem da su hakeri, ali ja stvarno sve radim iskreno i od srca. Mene je sad iskreno, malo i sramota. Ali lepo kažem „pogrešno dugme“. Zamislite koliko sam bila umorna, došla sam s puta, a koliko sam to želela. Volim da se snimam tako, ali više neću - rekla je ona tada, ali očigledno nije se držala svog obećanja.

Dara Bubamara

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!