Dara Bubamara
printscreen
Dara Bubamara

printscreen

Dara Bubamara, Foto: printscreen

Dara Bubamara je oduvek važila za pevačicu koja nema dlake na jeziku i nikada nije štedela one koji su joj učinili bilo šta nažao ili su je javno prozivali, a sada je za Srpski telegraf progovorila o gorućim temama.

- Odlučila sam da više ne dajem intervjue jer su me u poslednje vreme urnisali. Piše se kako sam stalno bolesna, spajaju me sa svim mogućim frajerima. Ne znam na šta ja to ličim? Ja sam svesna da sam harizmatična i da sam privlačna muškarcima, ne smatram da sam lepa, ali sam seksi. Mene vređa sve to što se piše o meni. Meni ne sme neki fudbaler da dođe na nastup jer se plaši da nas ne spoje.

Da li si trenutno zaljubljena?

- Ja sam sama, slobodna, radim. Trenutno želim da budem sama. Lepo je i kada sam zaljubljena, ali sada mi je lepo ovako. Ja sam emotivna, ali nemam vremena da budem u depresiji. Ne znam ni u kom sam gradu. Zašto bih i bila nesrećna kad me svi živi žele. Imam bolest frajera, ja gasim telefon da me ne nađu.

Dara Bubamara

Alo!/Nenad Vujanović

Dara Bubamara, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Zašto si onda sama?

- Kada ste mnogo jaki u svom poslu, onda je to jako teško. Postanete bahati, sve vam je dosadno. Znaće se kad dođe onaj pravi. Bilo je zaljubljivanja i lepih stvari, ali ništa što bi mene zadržalo.

Kakav muškarac mora da bude da bi tebe zadržao?

- Ne znam (smeh). Da li mi prija da bude kao ja ili da budem totalno kontra od mene. Dešavalo mi se da sam nailazila na slične sebi, ali nisu imali temperament da me isprate.

Sa bivšim si u odličnim odnosima?

- Sa Milanom, bivšim mužem, sam ekstra, on mi je na prvom mestu. Kada bi me pitali ko mi je najjači od svih frajera, rekla bih on.

Mnogi kažu da ćete se vi pomiriti. Ima li šanse?

- Biće kako bude rekao bog. Mi smo u jako dobrim odnosima. On je retko dobar čovek. On mene posle razvoda gleda kao kraljicu. Pomogne mi kad god mi to treba. To je njegova veličina i kako to ne možeš da ne voliš?

Šta ako se zanesete kada se vidite nasamo, pa padne seks?

- Mi nemamo takve vrste sastanaka. Uvek je naš sin Kosta sa nama. Nismo sami.

Dara Bubamara

Masanori Jošida/Alo!

Dara Bubamara, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Šta osećaš sada prema njemu?

- Volim ga kao čoveka i previše ga cenim i poštujem. Mnogo se volimo kao prijatelji. On je najbolji čovek na svetu.

Znači da ima šanse da se pomirite?

- Ništa nije isključeno!

Sve što radiš, radiš zbog sina Koste. Da li se brineš u kakvog će čoveka izrasti?

- Ne jer on već sada previše radi na sebi, kao klinac. Ode u osam u školu, vrati se u sedam kući. Ide na džudo, igra fudbal u Vojvodini, svira klavir i govori tri jezika. To je dovoljan poklon majci od deteta koje ima deset godina.

Da li se dešavalo da ima neke neprijatne situacije u školi jer mu je mama zvezda?

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, on ide u privatnu školu. Tamo su deca uspešnih političara, sportista. Ta deca su pametna, znaju ko je Dara Bubamara. Nisu glupa, zavidna, seljačka deca, nego pametna deca koja mu kažu: "Tvoja mama je vrh."

Kako bi on reagovao kada bi mu neko dirao mamu?

- Moj Kosta je jak, on bi nekome opalio šamar ili bi rekao da mu se više ne obraća. On je psihički jak. Zna sve probleme koje je mama imala. On sve to prihvata. Imamo jako dobar odnos.

Da li si nekada bila sa nekim sa estrade?

- Nikada nisam imala ništa sa nekim sa estrade. Nisam nikada bila sa menadžerima, pevačima i muzičarima jer to nije moja fela.

Dara Bubamara

Nenad Vujanović/Alo!

Dara Bubamara, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pričalo se da si bila sa Darkom Lazićem. Šta kažeš na to?

- Strašno, sada ću da padnem u nesvest. To su izmišljotine.

Da li bi Kosta voleo da ima brata ili sestru?

- Ne bi! Ne bi voleo da se ja mučim. Ni ja ne bih volela sada u 43. godini. Ne znam da li bih imala snage i energije za to. Kada čujem na aerodromu da neka deca plaču, ja poludim, nemam živaca za to. A i Kosta je već veliki.

Kupila si nova kola?

- Ne pričam o parama, to je neumesno. Zna se koliko ja radim. Svaki vikend. Ne izlazim mimo toga. Svaki dinar krvavo zaradim. Ne drogiram se, ne pušim. Volim dobra kola.

Često najavljuješ tužbe, da li si tužila nekoga?

- Jesam više puta. Možeš da pričaš za mene da sam mala, da nemam hit, ali ne i da izmišljaš kako sam padala u nesvest i da sam završila u bolnici, udaraš mi na posao. Ne tolerišem to. Dobijala sam dobre pare i potrošila sam ih za dan.

Dara Bubamara

Alo!/ Dejan Briza

Dara Bubamara, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Šta kažeš na prozivke glumca Gorana Sultanovića da neće u isti koš sa tobom i Kijom Kockar jer ste starlete i kokoške?

- Ja cenim sve te glumce iz stare Jugoslavije, nisam verovala šta čovek priča kada sam gledala taj snimak. Prave legende, pravi ljudi neće pljuvati žene. Pokojni Čkalja i Mija su mene jako cenili. Mislim da je bolesno kada neka legenda tako priča.

Komentari (2)

dragana 4462

30.11.2019 07:45

Daro sram te bilo ti selaki su te pirva svali ma pocetak karierte da pevss

ans

30.11.2019 09:45

Au Daro, u tu privatnu skolu idu deca koja ce biti obrazovana i puna znanja kao ti.