Radiša Trajković Đani
Printscreen/Premijera
Radiša Trajković Đani

Printscreen/Premijera

Radiša Trajković Đani, Foto: Printscreen/Premijera

Popularni folker i njegova supruga otkrili su na početku razgovora da u 2021. ne planiraju da kupuju nove nekretnine, te da im je sada prioritet tplaćivanje kredita i školovanja dece.

- U 2021. planiramo da vratimo sve što smo se zadužili. Šalimo se, nemamo dugove, hvala Bogu. U 2021. nije bilo mnogo zarade, ali smo imali mnogo rata i računa... Plaćamo deci rate za stanove, inače drugih kredita nemamo, školovanje plaćamo isto... Bitno nam je sada da Đani počne da radi i da počnemo normalno da živimo - kažu Trajkovići i otkrivaju da u 2021. očekuju da ih lepim vestima obraduje i mlađi sin Marko.

Đani

E-stock

Đani, Foto: E-stock

- U 2020. je bilo lepih trenutaka, to ružno što nam se desilo, kada smo služili tu kaznu kod kuće, to je jedina ružna stavka koja se desila. To je sada sve iza nas. Kruna 2020. godine je bio dolazak našeg unuka Nikole na svet i ništa nema lepše od toga. Vrlo je moguće da nas drugi sin Marko iznenadi u 2021. svadbom ili još jednim unučetom. On je zaljubljen do ušiju, ne razdvaja se od devojke, više je on sa njom, nego Miloš sa svojom ženom - kažu pevač i njegova supruga, a Slađa ističe i koliko ih je 2020. zbližila, te koliko Đaniju nedostaju nastupi i publika.

BONUS VIDEO: