SREĆNA SAM I ISPUNJENA! Dajana Paunović se viđa sa Žikom Jakšićem!

Ne skida osmeh s lica.

Dajana Paunović i Žika Jakšić
Dajana Paunović i Žika Jakšić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Uprkos pričama da će Dajana Paunović i Žika Jakšić dati još jednu šansu svojoj ljubavi i propalom braku, to se neće desiti.

Voditeljka jutarnjeg programa "Svitanje" kaže da im je sasvim dobro da nastave ovako. Pogledajte OVDE Dajanin lapsus koji je nasmejao Srbiju.

 

„Žika mi je velika podrška. S njim sam provela 10 godina, imamo sina i uvek ćemo biti tu jedno za drugo. Savetujemo se međusobno i kao domaćini emisija, doduše svako u svom domenu, razmenjujemo mišljenja i savete. Mi smo u fenomenalnim odnosima jer smo pre svega prijatelji. Viđamo se i mimo Dušana ako se ukaže prilika za ručak, kafu… Rođendane slavimo zajedno. Obaveze oko sina nismo podelili, niti ćemo.

O detetu se zajedno brinemo, ja kao žena i majka možda imam više obaveza, ali u svakom trenutku imam i Žikinu pomoć. Jedino što bih volela jeste da Žika bude srećan, da li pored neke žene ili sam, to je samo njegov izbor. Ne bi smetalo da ima još neko dete jer se sa njegovim sinom iz prvog braka Dušan odlično slaže… Na mog sina razvod apsolutno nije uticao, u našem životu promenila se samo adresa stanovanja. Iskreno, uverila sam se da potpis na papiru ništa ne obećava, ali i dalje verujem u ljubav i zajednički život. Živim mirno i povučeno, daleko od očiju javnosti, svoju privatnost i te kako čuvam, i svakako sam srećna i ispunjena“, kaže Dajana, koja je posle razvoda uspela da izgradi i karijeru na televiziji. Pogledajte OVDE šta je Dajana rekla o svađi sa bivšim suprugom Žikom.

Dajana Paunović
Dajana Paunović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi