Slavica Ćukteraš
Dejan Briza
Slavica Ćukteraš, Foto: Dejan Briza

Život popularne pevačice Slavice Ćukteraš naizgled deluje obično ili, kako bi ona rekla, dosadno!

Sudeći po njenim aktivnostima na društvenim mrežama, neko bi mogao da pomisli da atraktivna cica slobodno vreme provodi isključivo na TikToku i Instagramu, međutim nađe se vremena i za izlaske sa drugaricama i zgodnim frajerima!

Doduše, većina tih muškaraca su njeni prijatelji, a jedan od onih sa kojim smo je uslikali, ipak deluje kao potencijalni dečko ili pak udvarač.

Sa zgodnim muškarcem Slavica je više puta viđena kako posećuje lokalne restorane i kafiće, a kako tvrdi izvor „Alo!“, koji se zatekao na licu mesta, pevačica ne skida osmeh sa lica, kad god se nađe u njegovom društvu.

- Često je viđamo u društvu nepoznatog muškarca. Uvek su dobro raspoloženi i nasmejani. Grle se, češkaju... Nisam siguran da joj je to dečko, jer se nikada nisu poljubili, ali Slavica ne skida osmeh sa lica kad god je sa njim - kaže izvor i dodaje:

- Jednom prilikom u društvu sa Slavicom bila je i njena ćerkica, sa kojom se ovaj zgodni frajer iz srpske Atine igrao i zabavljao je - rekao je izvor „Alo!“.

S druge strane, Slavica je nedavno u jednoj emisiji otkrila kako ne može da se zaljubi i kako joj ne treba „picopevac“, već neko sa manirima.

- Ja sam teška po pitanju muškaraca, ali kad se zaljubim, to je to, meni su sve veze duge. Meni treba gospodin koji će da me gleda sa poštovanjem - rekla je ona tada.

Sudeći po fotografijama koje je uslikao paparaco „Alo!“, reklo bi se da ovaj zgodni dečko i te kako ima manire, ali je pitanje da li je uspeo da osvoji pevačicu.

Kako bismo proverili da li je posle skoro dve godine od razvoda pronašla dečka, kontaktirali smo Slavicu koja nam je kroz osmeh rekla.

- Aman, ljudi, sama sam godinu i po dana. Ne razmišljam o muškarcima, imam preča posla (smeh). Sigurna sam da ste me uslikali sa jednim od mojih drugova sa kojima često izlazim, šalim se, fotografišem, smejem, grlim... Šta je čudno ako imam muškog prijatelja? Nemam dečka, sama sam - rekla je Slavica za „Alo!“.

Podsećanja radi, pevačica je bila u braku sa fudbalerom Vladom Avramovim, sa kojim je u bračnoj zajednici bila punih pet godina. Iz braka sa sportistom Slavica je dobila ćerku Viktoriju, a razlog razvoda nikad nije htela da komentariše, niti da priča o svojoj intimi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

stanko

19.02.2021 08:44

Pa ona se zbog želje za takvi životom i razvela. Dugo je izdržala u braku

ja

19.02.2021 12:49

ova je prava uspaljusa