Zdravko Čolić
Zoran Ilić
Zdravko Čolić
Zdravko Čolić, Foto: Zoran Ilić


- U suštini, nisam nikada koristio svoje ime kako bih imao protekcije, mada me u inostranstvu ljudi nekada i ne prepoznaju. Sećam se da smo jednom, ćerkica mi je tada bila mala, krenuli u Porto Karas na odmor, ali je na granici bila ogromna gužva. Carinik me je prepoznao i ponudio mi da stanem između neka dva turska šlepera kako bismo što pre prošli carinsku zonu. Tako sam i uradio, ali su kamiondžije bile nervozne što sam parkirao između i htele su da me linčuju, a carinika nije bilo da me zaštiti. Kada su krenuli da se obračunaju sa mnom, pravdao sam se da me je nadležni pustio, ali džaba, nisu me slušali. Na sreću, sve se dobro završilo, ali sam ozbiljno mogao da nastaradam - otkriva Čola, koji će se danas u Istri pridružiti suprugi i ćerkicama, sa kojima će se odmarati do polovine avgusta, nakon čega ga očekuje nastavak turneje.

Pevač sa prijateljem sumira utiske
Pevač sa prijateljem sumira utiske, Foto: Zoran Ilić



Zdravko priznaje da ga je iznenadilo to što je na nastupu u Crnoj Gori među publikom video veliki broj muškaraca.
- Baš mi je drago da moja publika više nisu samo ženi, već i ti neki momci od dvadesetak godina koji su plesali i pevali sa mnom uglas. Volim svoj posao, ali mi je krivo što nema više koncerata po gradskim trgovima jer ne mogu svi da plate ulaznice za koncert ili klub. Uvek se trudim da, kada dogovaram nastup, tražim da cena karte ne bude visoka - priznaje Čola, koji je poput pravog romantičara uživao u pogledu na pučinu iz luksuznog hotela u kojem je odseo u Montenegru.

Komentari (10)

kralj milutin

04.08.2015 08:40

pravi romanticar uziva u pogledu na pucinu iz luksuznog hotela...podseti me na mladost novinar/ca koji je ovo tako lirski,dirljivo,onako toplo ljudski napisao.inace...da je odseo u hostelu gledao bi na kontejnere sa korama od lubenica.ali oni iz hostela i nisu neki romanticari/ke.ja sam izgleda pola-romanticar.nekad imam kintu za doplatu za sobu sa lookom na more nekad nemam.od sutra navijam za OFK.

dragan

04.08.2015 08:58

Novinaru ne kaze se montenegro vec crna gora , montenegro je negdje u juznom americi nekako se ni rijec ne slaze sa balkanom,

simo

04.08.2015 12:12

@dragan - dragane.montenegro nije negdje u americi kako kazes nego montenegro dolazi od rijeci MONTE PLANINA aNEGRO jeCRNA znaci crna planina u pravu si u svakom slucaju imamo svoj jezik i trebamo ga koristiti.

zivka

04.08.2015 12:55

@dragan - Onda ga i vi koristite pravilno i naučite da ne postoji trebaM i trebaŠ!!!

Saki

04.08.2015 10:18

Što ne pomene iskustvo kada su mu uzeli devize u Ohridu, navodno bio carinski prekršaj.

RADICA

04.08.2015 13:17

A zašto bi on imao prioritet u odnosu na ostale putnike, od kojih su mnogi, kao i on putovali sa malom decom?

novak

04.08.2015 13:39

stvarno mi je muka od nepismenih novinara, kaže se supruzi a ne suprugi

dobri

04.08.2015 20:53

Ne objaviste moj komentar od juče o več OSTARELOM Čoli tj. o njegovom odmoru i to : Boli dupe običnog Srbina gde, kako vi kažete Čola uživa", a običan narod nema ni za leba, pa Vi novinari sami preispitajte naslove koje servirate običnom građaninu i to onom od siromašnih, koji eto izdvoji nekih 20 -setak dinara da kupi vaš list. a o uživanju kao dotični starac MOŽE SAMO DA SANJA.Nadam se objavi ovog komentara.

miki

04.08.2015 23:40

@dobri - Ostareli Cola kako ti kazes je institucija na estradi i neko ko je vredan postovanja,i bolje izgleda od bilo kog mladjeg muskarca.Iz tebe govori ljubomora ocvalog djilkosa koji nista u zivotu nije postigao!!!

dobri

05.08.2015 05:48

@dobri - Miki, to što sam ja postigao je meni sasvim dovoljno . Realno gledam situaciju. Legenda MIšo Kovač je više puta izjavio " DA ON NEZNA ILI NEUME DA PEVA" Hvatao je na lepotu ako može tako da se kaže, koja mu je eto na izmaku. Njegovo sam godište i mnogo lepše izgledam od njega