Ceca i Bogdan
PrntScrn
Ceca i Bogdan

PrntScrn

Ceca i Bogdan, Foto: PrntScrn

Ceca i Bogdan na planini su boravili sa Srejovićevom ćerkicom Iskrom, gde su uživali u zimskim čarolijama. Nakon toga, folk zvezda i njen izabranik uputili su se na sledeću destinaciju, a upravo sada je, sa novog putovanja, Ceca prvi put na svom Instagram profilu podelila zajedničke fotografije sa Bogdanom.

Ceca i Bogdan

Instagram/ Printscreen

Ceca i Bogdan, Foto: Instagram/ Printscreen

- Još jedan predivan dan - napisala je pevačica uz fotografiju iz prirode, na kojoj grli svog dečka, te dodala emotikon srca.

Ceca je pored toga podelila i snimak na kom je pokazala kako izgleda romantičan ambijent u kome trenutno borave, te da tamo vlada prava idila.

Sporne fotke i snimke je nakon što su svi mediji preneli, pevačica obrisala, a jedino se na Bogdanovom storiju može videti fotografija zaljubljenog para.

Podsetimo, Ceca i Bogdan vezu su otpočeli krajem 2020. godine, a od javnosti ne kriju koliko su srećni i koliko uživaju u ljubavi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

res

06.02.2021 16:13

Fuuuj!Koga briga za nju i njega!!

Bocko

06.02.2021 18:06

Grooozaaan par, ne idu jedno uz drugo nikako. Ceca kao da je uzela dete iz vrtića! Užas!

ostoja

06.02.2021 20:17

Upoznao me Željko sa njom u Sr. Mitrovici u hali, bila za šankom i težila po proceni 20 kg, a sada puna plastike, blago ovom, ljubi najlon kesu. Moje je mišljenje takvo.