POZNATI SVI DETALJI?! Bubin prijatelj progovorio o REPEROVOJ PREVARI sa pevačicom?! Evo šta stoji iza čitave afere!

Sve je ispričao za portal "Alo.rs"!

Buba Koreli i Jala Brat
Buba Koreli i Jala Brat, Foto: printscreen

Ekipa portala „Alo.rs“ prenela je izjavu pevačice Irme Sejranić iz emisije „Upoznajte Parove“ u kojoj tvrdi da je navodno bila sa reperom Bubom Korelijem (Amar Hodžić).

 

„To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi je to znalo dole u vili. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekeko dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja", rekla je pevačica u emisiji i dodatno objasnila na koji način su se njih dvoje tajno viđali:

 

„Pre ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovde u Beogradu u jednom kafiću. Ja sam njemu tad rekla da ulazim u rijaliti i da sam potpisala ugovor, kasnije smo se našli u hotelu. Rekao je da će me gledati, a ja sam u tom trenutku otišla za Tuzlu, on je ostao u Beogradu“, ispirčala je Irma pred kamerama, više o tome pročitajte OVDE.

Irma Sejranić
Irma Sejranić, Foto: printscreen

No, kako je ova čitava priča odjeknula kada ju je portal „Alo.rs“ preneo, Bubin dobar prijatelj je odlučio da progovori i otkrije šta se zapravokrije iza svega.

„Svedoci smo da su Jala i Buba kao tandem jedni od najpopularnijih u regionu, ako ne čak i najpopularniji. Njihovi nastupi su uvek puni, pesme broje milionske preglede i onda je sasvim logično da se neko „nakači“ na njihova imena, ovaj put Bubi na grbaču i to jedna anonimna pevačica“, započinje priču Bubin prijatelj i dodaje:

Buba Koreli
Buba Koreli, Foto: printscreen

„Irma je Bubu danima proganjala i zvala na telefon. Bio samprisutan u tim situacijama, kada je on prevrtao na nju očima. Ne znam ni kako je uspela da dođe do njegovog broja. Bila je redovna na njegovim nastupima, a ponekad je i ostala nakon što bi on završio sa svojim blokom pevanja kako bi ga upecala.

Naravno, on nijednog trenutka nije želeo sa njom da priča ni da provodi vreme, jer poštuje, voli i ceni svoju verenicu Jasminu i garantujem da je nikada u životu ne bi prevario“, nastavlja priču prijatelj za portal „Alo.rs“ koji je dobro upućen u čitavu situaciju.

Irma Sejranić
Irma Sejranić, Foto: printscreen

Ona samo želi slavu preko njegovog imena, da bi bila u medijima i da bi se pisalo o njoj. Zna da je Buba popularan momak i da će joj mediji sve poverovati što bude pričala“, zaključio je naš izvor za portal „Alo.rs“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi