Lepa Brena
Alo!/ Rajko Ristić
Lepa Brena

Alo!/ Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Međutim, znamo i sami da stvari nisu uvek onakve kako izgledaju, a da se iza privida savršenog života često kriju duboki ožiljci, teški problemi i traume...

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je o ovom nemilom iskustvu sada otvoreno progovorila za hrvatski portal 24sata.hr, otkrivajući da je ceo incident započeo 2000. godine kada joj odjednom stigla poruka koja ledi krv u žilama.

"Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave", pisalo je u jezivoj poruci otmičara koji su kidnapovali tada šestogodišnjeg Stefan.

Živojinovići nisu gubili vreme, pa su se odmah bacili u potragu za novcem i Stefana ubrzo vratili u svoje okrilje, na sigurno. Brena kaže da ne može da razume kako se do dana današnjeg nije otkrilo ko im je priredio ovaj košmar.

Nije htela da priča o tome na koji su joj način vratili Stefana, ali se u medijim spekulisalo o čak pet verzija njegovog oslobađanja. Prema prvoj, kući ga je dovezao taksisa nakon što su ga posle primopredaje novca otmičari ostavili na Kalemegdanu. Druga priča kaže da je dečak predat pevačici, koja je bila na nišanu snajperista, dok je Boba predavao novac otmičarima na Novom Beogradu. Treća verzija jeste ta da je Brena bila na nišanu snajperista na niškom autoputu, gde je preuzela sina.

Lepa Brena i Stefan Živojinović

Dejan Briza/Alo!

Lepa Brena i Stefan Živojinović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Neki mediji su nagađali da se primopredaja novca i deteta odigrala u okolini Dubrovnika. Prema petoj verziji, Brena je pod snajperskim nišanom s mlađim detetom bila parkirana na autoputu kraj Tošinog bunara, njen suprug je ostavio novac na dogovorenoj lokaciji, a otmičari su potom bosonogog Stefana ostavili na Kalemegdanu.

Danas je Stefan srećan i ostvaren mladić, koji je krenuo muzičkim stopama, poput svoje majke, a i cela porodica uživa u blagodatima života, no ovaj tragičan događaj zauvek je ostavio trag na njihovim dušama i duboke rane na duši, suštinski ih promenivši.

"Otkad su mi oteli sina, više mi ništa materijalno nema značaj. Nije mi važno ništa što može da se kupi novac", zaključila je Brena.

 

Komentari (2)

mis

05.12.2018 14:26

Izvlace iz naftalona samo da se pise o njoj...

ja

05.12.2018 14:58

normalno da nije otkriveno jer su to oni sami uradili sve zarad popularnosti