Brena i Boba uređuju luksuzni stan po feng šuiju

Vesna Đorđević | vip 2020-12-04 16:07:48 2020-12-04 16:07:48

Bogati i slavni po savetima stručnjaka, dekoratera i arhitekata sve češće svoje domove uređuju po feng šuiju. Ubeđeni su da će se na taj način rasteretiti nagomilanog stresa, te da će biti puno srećniji. Za ovaj vid uređenja svog novog doma odlučila se i Lepa Brena.

Instagram/printscren

- U stanu će biti minimalno stvari, kako nameštaja i ormana, tako i ukrasa, vaza, lustera… Ubeđena je da mnogo stvari stvara nered, a on sprečava slobodan protok pozitivne energije. Takođe, poseban akcenat je stavila na vrata, kako ulazna, tako i ona u stanu. Važno joj je da ona klize i da ne škripe, tačnije, da se ne čuje njihovo otvaranje i zatvaranje. Po feng šuiju, vrata koja dobro rade donose sreću - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Lepoj Breni, i dodao da pevačica ne žali sredstva kada je reč o standardima od kojih ne želi da odstupa.

- Centralno mesto u stanu će činiti Brenini i Bobini trofeji, medalje, diplome i uopšte predmeti koji ih čine srećnim. Na taj način, veruju da će doneti sreću u svoj dom - objašnjava izvor za „Alo!“.

Takođe, ceo stan će, kako smo saznali, biti okrečen u posebne „jin“ boje, a tu spadaju plava, crna, ljubičasta i bela boja.

- Ove nijanse pomažu u kreiranju mirnog ambijenta, a tako obojena spavaća soba može onome ko spava u njoj dati spokojan san. Takođe ove boje osvežavaju um i telo - objasnio je izvor blizak pevačici za „Alo!“.

Kako smo saznali, Lepa Brena je kupila stan u izgradnji u najvišoj kuli na Novom Beogradu, koja će uskoro biti useljiva. Kako se radovi na njoj privode kraju, tako se i posebni Brenini uslovi pažljivo izvršavaju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više