Boru još boli njena smrt, a sad je izgubio i suprugu Radu: Retko ko zna koliko boli je pevač preživeo!

Drljača ima tešku sudbinu

Bora Drljača
Bora Drljača, Foto: Alo!/Marko Đoković

Nevenčana supruga Bore Drljače, Rada je preminula posle borbe sa bolešću.

Pevač je u ispovesti za "Alo!" otkrio da je ovo pretežak trenutak za njega, da ga je Rada držala kao malo vode na dlanu i da je bila željna života, te da se baš zbog toga tako hrabro borila sa opakom bolešću.

Podsetimo da ovo nije prvi Borin gubitak životne partnerke. On ni deset godina posle smrti supruge Verice, koja je pronađena mrtva u parku, ne zna zašto je ona digla ruku na sebe. Prethodne godine, optužbama Žiže Stojanović da je krivac za ženino samoubistvo, pevač je odlučio da otvori dušu u ispovesti za Kurir.

"I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim", pričao je Bora u suzama.

Pevača je tada šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo.

"Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: "Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu." Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela "Jugoslavija", gde je inače išla da vežba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema", pričao je tada Bora.

"Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao", zaključio je Drljača.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi